U20-as Európa-bajnokság 2018, Sopron

Izraeli győzelem, portugál vereség

2012.06.06. 14:49 | Izrael

Az EB-selejtezőbeli riválisaink közül kedden Izrael és Portugália lépett pályára. Az izraeli csapat legyőzte Romániát, míg a portugálok újabb vereséget szenvedtek el Montenegrótól.


Belgrádban kedden este véget ért az a négy csapat részvételével rendezett torna, melyen a házigazdák mellett Olaszország, Izrael és Románia vett részt. A záró napon az izraeli válogatott ellenfele Románia volt. Mindkét csapat elbukta első két mérkőzését a tornán és végül románok utazhattak haza nyeretlenül.

 

Izrael a 19 pontos Shay Doron vezérletével 75-63-as győzelmet aratott. Az izraeli csapat másik húzóembere Liron Cohen rossz napot fogott ki: 29 perc alatt 4 pontot jegyzett, 8 mezőnykísérletéből kettő talált utat a gyűrűbe, miközben eladott 4 labdát is. A tornát a záró napon az olaszokat legyőző szerbek nyerték, az MVP pedig Anna Dabovic lett.


Portugália a hétfői fellépése után kedden elszenvedte második vereségét is Montenegróban. EB-selejtezőbeli ellenfelünk ezúttal 70-57 arányban maradt alul. A portugál csapatból a Spanyolországban légióskodó Carla Nascimento és a veterán Carla Freitas jutott 11-11 pontig.


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: