Világbajnokság 2018

Maya Moore csapata lett a bajnok Kínában

2015.03.05. 14:10 | Kína

A múlt héten Brittney Griner zsákolásával és pekingi csapat magabiztos győzelmével indult a kínai profi liga a WCBA döntője. A folytatás azonban már nem Griner-ről és a Pekingről szólt, hanem Maya Moore-ról és a Sanhsziről, akik végül 3-1-es összesítéssel nyerték a párharcot.

 

 

A pekingi első meccs után a második és a harmadik találkozót a Sanhszi otthonában rendezték. A második meccset nagy csatában 63-60-ra nyerte a Sanhszi a 22 pontos Maya Moore vezetésével. Ekkor a végjátékba 55-55-ről érkeztek a csapatok, de itt a Sanhszi pontosabbnak bizonyult.

 

A döntő harmadik felvonása ismét Moore klasszisáról szólt, ekkor 46 pontig jutott és a csapata végig vezetve 76-65-ös győzelmet aratott.

 

A negyedik találkozóra költöztek vissza a csapatok Pekingbe. A hazaiak győzelmi kényszerben léptek pályára, de nem tudták leszakítani magukról a Sanhszit, akik szoros végjátékban 72-70-re győztek. Az utolsó 28 másodpercben kétszer is támadt a pekingi gárda az egyenlítésért vagy a győzelemért, de nem találtak be. Ekkor Moore 35 pontig jutott.


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: