Európa-bajnokság 2019

Abdi nélkül a svédek

2015.05.22. 10:45 | Európa Bajnokság 2013

Hivatalossá vált, hogy Farhiya Abdi nem lép pályára a svéd válogatottban az Európa-bajnokságon – jelentette be rövid közleményben a svéd szövetség.

 

A Los Angeles Sparks edzőtáborában tartózkodó Abdi és Lars Johansson szövetségi kapitány csütörtökön egyeztetett egymással telefonon, mely után eldőlt Abdi sorsa. Azt a felek nem zárták ki, hogy az őszi EB-selejtezőkön Abdi a nemzeti csapat rendelkezésére áll.

 

„Sajnálom, hogy így alakult, de legalább megszületett a döntés és innentől 100%-osan az EB-re koncentrálhatunk.” - mondta a svéd kapitány, aki a felkészülés harmadik hetében 14 játékossal dolgozik.

 

Az EB csoportunkban szereplő svédek vasárnaptól Tarbes városában lépnek pályára egy tornán, ahol a házigazda Franciaország mellett Nagy-Britannia és Litvánia válogatottjával találkoznak.

 

A svéd válogatott jelenlegi 14 fős kerete: Kadidja Andersson,, Anna Barthold, Binta Drammeh, Elisabeth Egnell, Elin Eldebrink, Frida Eldebrink, Maria Gültekin, Louice Halvarsson, Danielle Hamilton Carter, Ulrica Holmqvist, Ashley Key, Martina Stålvant, Josefin Vesterberg,Stefanie Yderström.


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.


Partnereink: