U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Halmai Gábor a PINKK Pécsi 424 új vezetőedzője

2016.11.28. 23:04 | Magyarország

A PINKK Pécsi 424 a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Halmai Gáborral erősítette meg a szakmai stábját. A fiatal szakember vasárnap óta irányítja vezetőedzőként a PINKK szakmai munkáját. Halmai Gábor az elmúlt szezonban a Vasas Akadémia élvonalbeli, illetve ANB-s csapatának volt a vezetőedzője. Az alábbiakban a PINKK közleménye olvasható.


Forrás: PINKK Pécsi 424 hivatalos honlap

 

A PINKK Pécsi 424-hez igazolt Halmai Gábor, 35 éves fiatal szakember, aki korábban hosszú évekig dolgozott a PVSK Férfi csapatainál és edzősködött Jászberényben is.


A Női szakág sem ismeretlen számára, az elmúlt két szezont a Vasas Akadémiánál töltötte.
Halmai vezetőedzőként vasárnap állt munkába, segítői az eddigi stábtagok, Laczka Miklós, Iványi Dalma, Sánta Viktor lesznek.


Petőfi Áron (ahogy az elmúlt másfél évben is tette) továbbra is segíti a PINKK Pécsi 424 munkáját, de az A csoportos csapat felkészítésében és versenyeztetésében a továbbiakban nem vesz részt.


Halmai Gábor: "Nagyon izgatottan várom a munkát a PINKK Pécsi 424-nél. Nagyon nehéz dolgunk lesz, az idei bajnokság nagyon erős, de keményen dolgozva, lépésről lépésre haladva szeretném a méltó helyére vezetni a csapatot, hiszen mégiscsak (az elmúlt 4 szezon alapján) a Magyar Bajnokság második legeredményesebb csapatának lettem a vezetőedzője."


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: