U13-as Nemzetközi Torna, Sopron
« 1 2 3 4 5 6 7 »
Kedden este 20 óra 30 perctől megkezdődik az Atomerőmű KSC Szekszárd és az UNIQA Sopron között a 2017-es bajnoki finálé. A találkozót az M4 Sport közvetíti, melynek élő adása az alábbi linken nézhető.
Korábban már közöltünk rövid történelmi és statisztikai áttekintést a bajnoki döntőhöz. Most pedig nézzük, hogy a főszereplők miként várják a finálét.
Az idei esztendőben Győr rendezi az EYOF-ot. A július 23. és 29. közötti eseményen természetesen az U16-os leány kosárlabda válogatottnak is szurkolhatunk.
Április 19-én rendezték DECATHLON B33 Egyetemi és Főiskolás Bajnokság második fordulóját. A női tornát a Közgáz csapata nyerte.
Kedden kezdetét veszi az élvonal 2017-es döntője az Atomerőmű KSC Szekszárd és az UNIQA Sopron között. A történelmi áttekintés után egy csapatstatisztikák alapján hasonlítjuk össze a két csapatot.
A hétvégén lezárultak az ANB negyeddöntői. A Szeged és a Nyíregyháza mellé a TFSE és az ELTE-BEAC Újbuda csatlakozott.
A DVTK 82-66-os győzelmet aratott a ZTE gárdája felett a párharc sorsdöntő harmadik meccsén. Ezzel 2-1-re nyerte a párharcot, így az 5. helyért játszhat, míg a ZTE a 7. helyért folytatja majd
Vasárnap este megkezdődött az orosz bajnoki finálé, ahol a Dinamo Kurszk és az UMMC Jekatyerinburg méri össze az erejét. Az első felvonást a Kurszk csarnokában 67-56-ra a Jekatyerinburg nyerte.
A BEAC-Újbuda 60-49-es győzelmet aratott az MTK Budapest otthonában. Ezzel eldőlt, hogy az MTK lesz a 11. az élvonalban, míg a 9. hely sorsáról jövő héten szombaton a BEAC-PINKK találkozó fog dönteni.
Szombaton este az elődöntők második mérkőzéseit rendezték Olaszországban. A Lucca lezárta a párharcot Velencében és készülhet a döntőre. A Schio pedig nyerni tudott a Ragusa otthonában, így 2-1-re vezet.
Megkezdődtek Törökországban az egyik fél második győzelméig tartó negyeddöntő párharcok. Minden pályán a magasabban rangsorolt csapat aratott győzelmet.
Vasárnap is lesz egy fontos mérkőzés a hazai élvonalban. A győztes az 5., míg a vesztes a 7. helyért játszhat.
Vasárnap este kezdődik a bajnoki finálé. A Jekatyerinburg 2009 óta nem veszített bajnoki döntőt, de ezúttal az Euroligában is diadalmaskodó Kurszknak pályaelőnyből lehet esélye.
A 2017-es bajnoki fináléban a címvédő UNIQA Sopron és az alapszakaszgyőztes Atomerőmű KSC Szekszárd méri össze a tudását. A soproniak tizennyolcadik, míg a szekszárdiak első alkalommal vívnak döntőt.
Szerdán este eldőlt, hogy idén a CMB Cargo UNI Győr és a VBW CEKK Cegléd küzdhet a bronzéremért. Az egyik fél második győzelméig tartó párharc április 26-án, szerdán veszi kezdetét.
Szombaton elrajtol a rájátszás a török élvonalban. A negyeddöntők rangadójának a Galatasaray – Hatay csata ígérkezik.
Csütörtökön megkezdődött a cseh élvonal fináléja, ahol az Euroliga negyedik helyezettje az USK Praha és a Hradec Králové küzd az aranyéremért. Az első meccsen idegenben is magabiztos prágai siker született.
Fennállása 14. bajnoki címét ünnepelhette Szlovákiában a Good Angels Kosice. A kassai együttes a fináléban 3-0-ra verte a Pöstyént.
A ZTE NKK 77-69-re legyőzte az Aluinvent DVTK együttesét az 5-8. helyért zajló csatározások alkalmával. Ennek megfelelően ebben a párharcban sorsdöntő harmadik meccs dönt, melyre vasárnap kerül sor Miskolcon.
Szerdán este eldőlt, hogy idén az Atomerőmű KSC Szekszárd és az UNIQA Sopron vívja a bajnoki finálét. Az egyik fél harmadik győzelméig tartó döntő párharc április 25-én, kedden veszi kezdetét. A finálé minden mérkőzését az M4 Sport élőben közvetíti.
« 1 2 3 4 5 6 7 »


Partnereink: