U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2017
« 1 2 3 4 5 6 7 8 »
Kedden délután megtartották a csoportok sorsolását a FIBA 2018-as női kosárlabda utánpótlás-tornái kapcsán.
A szövetségi felülvizsgálatot követően tíz akadémia használhatja a jövőben a Nemzeti Akkreditált Kosárlabda Akadémia elnevezést.
A napokban 10 mérkőzéssel folytatódtak az ANB küzdelmei. Összefoglaló.
Múlt héten 10 mérkőzést rendeztek a juniorok rájátszásában. Rövid összefoglaló és a csoportok állása.
A hétvégén ismét nagyüzem volt az Egyesült Államokban az egyetemi meccseket tekintve. Nézzük a magyar érdekeltségű találkozókat.
Szerdán a női kosárlabda Euroligában a Sopron Basket a Castors Braine vendége lesz. A belga együttes igazán mozgalmas napokat tudhat maga mögött.
A spanyol válogatott szakmai stábja bemutatta a februári Eb-selejtezőkre a 14 fős keretét. Az előzetes híreknek megfelelően Laia Palau is ott van a csapatban.
Két Euroliga csapat is erősítést jelentett be hétfőn. A Fenerbahce Giorgia Sottana, míg a Bourges Ruth Hamblin személyében igazolt új légióst.  
A Szekszárd játékosát a nemzetközi kupaszereplésről, a lengyelországi sikerről és a Hatay elleni párharcról kérdezték. 
A hétvégén lezárult az alapszakasz a Kelet-Európai Női Kosárlabda Liga (EEWBL) küzdelmei alkalmával. Kialakult a negyeddöntők párosítása.
Szilveszterkor a Sopron Basket játékosai a Soproni Darazsak Akadémia fiataljaival játszottak edzőmeccset. A jó hangulatú eseményről a napokban készült egy videós összeállítás, mely az alábbiakban látható.
A CMB Cargo UNI Győr a szezon második felére egy rutinos amerikai légióssal erősítette meg a keretét. Danielle Robinson hétfőn délelőtt érkezett meg.
A hétvégén a 14. forduló mérkőzéseit rendezték Törökországban. Két élcsapatnak is akadtak nehéz pillanatai, a Galatasaray pedig újabb vereségbe szaladt bele.
A hétvégén a 14. fordulóval folytatódtak az olasz élvonal küzdelmei. Az élcsapatok közül a Lucca szenvedett vereséget, míg a Famila Schio és a Reyer Venezia nyerni tudott.
Egyik pályán sem született meglepetés, a magasabban rangsorolt csapatok jutottak a legjobb négy közé.
A hétvégén a 15. fordulóval folytatódtak a lengyel élvonal küzdelmei. Teljes eredménylista és a bajnokság állása.
Miközben a Salamanca és a Girona között rendeztek egy kiemelkedő rangadót, természetesen a többi pályán is pattogott a labda a spanyol élvonalban. Összefoglaló a 16. forduló találkozóiról.
A Sopron Basket a hivatalos honlapján adta hírül, hogy a sikeres Euroliga szereplés okán két bajnoki mérkőzés dátuma is változik a közeljövőben.
A hétvégén a cseh élvonal 15. fordulójának küzdelmei zajlottak. Teljes eredménylista és a bajnokság állása.  
A hétvégén három mérkőzéssel folytatódtak az orosz élvonal küzdelmei. A Jekatyerinburg szünnapos volt, míg a Kurszk és az Orenburg simán nyert.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: