U18-as Európa-bajnokság 2017, Sopron
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 »
A magyar válogatott végig vezetve, eredményes támadójátékot bemutatva 111-67-re legyőzte Mexikót az U19-es Világbajnokságon.
Magabiztos győzelemmel kezdte szereplését a magyar válogatott az U19-es Világbajnokságon.
Megkezdi szereplését az Udinében zajló U19-es női kosárlabda Világbajnokságon a magyar válogatott. Az első ellenfél Mexikó lesz. A szombaton 15 óra 45 perckor kezdődő találkozó élőképes közvetítése látható az alábbiakban.
Letette az esküt a győri 14. nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon (EYOF) szereplő magyar csapat.
Szombaton délután 15 óra 45 perctől Mexikó ellen megkezdi a szereplését az U19-es Világbajnokságon a magyar válogatott. Beharangozó.
Szombaton a kora délelőtti órákban útra kelt a győri rendezésű EYOF-ra a magyar U16-os leány kosárlabda válogatott.  
A TFSE együttese végig vezetve 63-32-re legyőzte az eszéki Josip Juraj Strossmayer Egyetem csapatát a miskolci Egyetemi Európa-bajnokság negyeddöntőjében
Remek teljesítménnyel 5. helyen zárt a magyar válogatott az U20-as A-divíziós Európa-bajnokságon. Cziczás László szövetségi kapitányt kértük arra, hogy értékelje lapunknak a torna történéseit.
Szombaton megkezdődik Udinében az U19-es női kosárlabda Világbajnokság. Elkészültek a hivatalos csapatfotók.
Az Atomerőmű KSC Szekszárd a hivatalos honlapján jelentette be, hogy a 21 éves, 188 cm magas Erica McCall szerződtetésével lett teljes a kerete. Részletek a klub közleményében.
Az U20-as válogatottban remek teljesítményt nyújtott portugáliai Európa-bajnokságon a mindössze 16 éves Kiss Angelika. A DVTK fiatal centerével a Napos Oldal című műsorban mutattak be egy összeállítást.
Szombaton kezdetét veszi U19-es Világbajnokság, ahol a résztvevő 16 válogatott négy csoportban küzd. Következzen az előttünk álló napok programja.
Csütörtökről péntekre virradóra két mérkőzést rendeztek a WNBA-ben. Következzen a játéknap összefoglalója.
Szombaton délután Udinében kezdetét veszi a 2017-es U19-es női kosárlabda Világbajnokság. A beharangozónk második részében a „C” és a „D” jelű csoportokkal ismerkedhetünk meg.
Szombaton délután Udinében kezdetét veszi a 2017-es U19-es női kosárlabda Világbajnokság. A beharangozónk első részében az „A” és a „B” jelű négyesek csapatait mutatjuk be.
A magyar lányok hétfőn 16 óra 45 perctől Németország ellen játsszák első mérkőzésüket.  Mészárosné Kovács Andrea szövetségi kapitánnyal beszélgettünk a torna felvezetéseként.
Idén is megrendezésre kerül a FIBA női kosárlabda Európai Szuperkupája. Kurszk lesz a házigazda.
A KSC Szekszárd a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Sara Krnjic érkezik új igazolásként a nemzetközi kupaszereplésre készülő csapathoz. Részletek a klub közleményében.
Amszterdam adott otthont július második hétvégéjén a 3x3-as Európa-bajnokságnak. A holland rendezők egy helyi médiacéggel együttműködve a női és a férfi fináléról 360 fokos videót készíttettek.
Szerdáról csütörtökre virradóra négy mérkőzést rendeztek a WNBA-ben. Következzen a játéknap rövid összefoglalója.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: