U18-as Európa-bajnokság 2017, Sopron
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 »
Az Orosz Kosárlabda Szövetség Elnöksége szeptember 20-án ülésezett. Eldőlt, hogy Olaf Lange vezeti a felnőtt női válogatottat.
Az MTK Budapest a BK Zabiny Brno együttesével vívott felkészülési mérkőzést. Szoros végjátékban 59-58-ra maradt alul Nagy Dóra együttese.
Szerdán megkezdődött a Hainaut Basket és az Amsterdam Angels EK-selejtező párharca. Az első mérkőzésen a francia együttes 84-48-as győzelmet aratott.
A BEAC Újbuda U23-as együttese mellett ELTE Fortis néven is indít csapatot az Amatőr Bajnokságban a BEAC.
A brazil válogatott center Franciaországban a Flammes Carolo Basket csapatánál kapott lehetőséget.
A Sopron Basket hivatalos honlapján jelent meg egy videós interjú Jelena Milovanovic-csal. A klubhoz visszatérő szerb klasszis beszélt a korábbi soproni sikerek mellett a légiós évek tapasztalatairól.
Az előttünk álló európai klubszezon egyik érdekes kérdése Kelsey Plum bemutatkozása lesz a Fenerbahce együttesében.
Vasárnap lezárult a WNBA szezon a Phoenix Mercury számára. Áttekintettük a Sopron Basket magyar állampolgársággal is rendelkező játékosának fontosabb statisztikáit.  
Szerdán este megkezdődik a Hainaut Basket és az Amsterdam Angels Európa Kupa selejtező párharca. A továbbjutó a CMB Cargo UNI Győr csoportjába kerül.
Az Aluinvent DVTK a bokasérüléssel bajlódó Nagy Dóra, illetve a betegséggel küzdő Zele Dorina nélkül 69-57-re legyőzte a Pöstyént.
A Sopron Basket nyerte Jekatatyerinburgban az UMMC Kupát. A két bravúros találkozóról a klub elkészítette a videós összefoglalóit.
A WNBA hivatalos honlapján bejelentette, hogy Allisha Gray-t a Dallas Wings játékosát választották 2017-ben az év újoncának.
Nápoly kikötőjében az MSC Crociere hajótársaság Meraviglia nevű hajóján került sor az olasz női kosárlabda bajnokság 2017/2018-as kiírásának prezentációjára.
A hazai előszezonban kedden egy mérkőzést rendeznek, melyen 18 óra 30 perctől az Aluinvent DVTK vendége az Euroliga selejtezőre készülő pöstyéni csapat lesz.
A KSC Szekszárd a hivatalos honlapján közzétette a hétvégén rendezett 48. Sió Kupáról a videós összefoglalóját.
Litvániában szerepelt az Energa Torun együttese. Rasheed Rita eredményesen játszott lengyel csapatában.
A klubszinten az Aluinvent DVTK-t irányító Stefan Svitek cseh szövetségi kapitányként is dolgozik a jövőben. A hivatalos bejelentésre hétfőn került sor.
Hétfőn a DigiSport Reggeli Start című műsorában szerepelt Szabó Fanni. A beszélgetés során az amerikai egyetemi évek, az Universiade és az Aluinvent DVTK-hoz történő szerződés is szóba került.
Javában tart a Basket Landes felkészülése az új évadra. Maja Skoric eddig három felkészülési találkozón lépett pályára.
Vasárnapról hétfőre virradóra eldőlt, hogy a Minnesota Lynx és a Los Angeles Sparks vívja 2017-ben a WNBA fináléját. A liga véglegesítette a párharc menetrendjét.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: