U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2017
« 1 2 3 4 5 6 7 »
Szombaton immár a második játéknapra kerül sor Sopronban az U16-os Bajnokok Tornáján. A találkozók élő statisztikái érhetőek el az alábbiakban.
A legtöbb európai bajnokságban teljes fordulóra kerül sor. Törökországban, Olaszországban és Csehországban az elmúlt évad bajnoki döntőjének párosítása ismétlődik.
Pénteken kezdetét vette Sopronban az U16-os Bajnokok Tornája, most következzen a játéknap teljes összefoglalója.
A válogatott szünet után hazánkban nem lesz még bajnoki forduló. A Sopron Basket és a ZTE NKK ezért felkészülési mérkőzést vívott.
A BEAC idén is meghirdette a „Hozz egy labdát az újbudai ovisoknak!” elnevezésű akcióját.
Az U16-os Bajnokok Tornájának nyitó napján a Soproni Darazsak Akadémia együttese 51-42-re legyőzte a szlovén ZKK Cinkarna Celje csapatát.
A FIBA kiadta az első hivatalos információkat a 2018-as 3x3-as Világbajnoksággal kapcsolatban.
Tragikus hirtelenséggel pénteken életét veszítette Gianluca Mattioli olasz játékvezető, akit itthon elsősorban a 3x3-as eseményekről ismerhettünk.
Megkezdődött Sopronban az U16-os Bajnokok Tornája. A Csata DSE hosszabbítás után 58-54-re győzte le a cseh Basket Slovanka gárdáját.
Bár a pályák többségén nagy különbségű mérkőzéseket rendeztek, de remek egyéni teljesítmények születettek.
Pénteken megkezdődik Sopronban az U16-os Bajnokok Tornája. Az alábbiakban a pénteki mérkőzések élő statisztikái érhetőek el.
Immár hatodik alkalommal kerül sor a rangos erőfelmérőre, ahol hét ország korosztályos bajnokcsapata és a házigazda Soproni Darazsak Akadémia együttese vesz részt.
Pénteken veszi kezdetét Sopronban az U16-os Bajnokok Tornája. A résztvevő nyolc gárda keretével ismerkedhetünk meg.
Nézzük, hogy a hazánkban szereplő játékosok és a klubjainknál dolgozó szakemberek számára mit hozott az második játéknap.
Szerdán a 2019-es női kosárlabda Európa-bajnokság selejtezősorozatában a 2. fordulót rendezték. Nézzük a teljes eredménylistát és a csoportok állását.
Négy mérkőzéssel folytatódtak a küzdelmek a Nemzeti Egyetemi Kosárlabda Bajnokságban. Összefoglaló.
A New York Liberty együttesét birtokló Madison Square Garden Company bejelentette, hogy a cégcsoport a női kosárlabda csapatától megválik.
Visszatekintés a magabiztos győzelemre, mely során a a magyar válogatott végig vezetve ponterős teljesítménnyel 137-48-ra múlta felül Albániát.
Az európai válogatott szünetben a második vonal küzdelmei hazánkhoz hasonlóan több országban sem álltak le.
Az európai válogatott szünet lehetőséget kínál arra, hogy kitekintsünk más kontinensek bajnokságaira. Az ausztrál profi liga, a WNBL alapszakasza a félidejéhez érkezett.
« 1 2 3 4 5 6 7 »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: