U18-as Európa-bajnokság 2017, Sopron
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
A magyar válogatott 61-54-re alulmaradt Belgiummal szemben. A magyar csapat a negyedik negyed elején hátrányból talpra állva 54-53-nál átvette a vezetést, de ezt követően már csak a belgák találtak be.
Szombatról vasárnapra virradóra két mérkőzést rendeztek a WNBA-ben. A Phoenix Mercury és az Atlanta Dream ünnepelhetett győzelmet.
Belgium válogatottja ellen zárja a Torneo di Latina küzdelmeit a magyar csapat. Kellemetlen ellenfél, akik egyéni képességekben, nemzetközi tapasztalatban a torna mezőnyéből a legközelebb állnak a mieinkhez.
Szombaton újabb két mérkőzést rendeztek a Karlovy Vary-ban zajló tornán. Szerbia legyőzte Lettországot is, míg a csehek kikaptak Kínától. Az utolsó nap eredményeitől függetlenül a szerb válogatott végzett az élen.
A magyar válogatott 79-53-as vereséget szenvedett Oroszországtól a Torneo di Latina második napján. A magassági fölényben lévő orosz csapat már a második negyedben ellépett 20 ponttal.
Ötödik győzelmét is megszerezte az Európa-bajnokságot megelőző felkészülési időszakban Szlovénia. Ezúttal Lengyelországot győzték le 77-50 arányban.
Az ELTE-BEAC Újbuda lett az Amatőr NB bajnoka 2017-ben! A finálé második találkozóján Balogh Judit együttese 74-52-re legyőzte a TFSE gárdáját és ezzel 2-0-ra nyerte a párharcot.
Szombaton 16 órától rendezik a Gabányi László Sportcsarnokban az ANB döntőjének második mérkőzését. Az ELTE-BEAC Újbuda 1-0-ra vezet az egyik fél második győzelméig tartó párharcban, így hazai pályán bajnoki címet ünnepelhet. A találkozóról a BEAC élőképes közvetítést készít, mely az alábbiak követhető.
Péntekről szombatra virradóra három mérkőzést rendeztek a WNBA-ben. A Chicago Sky színeiben Allie Quigley után immár Courtney Vandersloot is bemutatkozott idén a ligában.
Szombaton a második játéknapjához érkezik a Torneo di Latina. A magyar válogatott Oroszország ellen folytatja a szereplését a rangos erőfelmérőn. Beharangozó.
Az egyik fél második győzelméig tartó párharc első meccsén az ELTE-BEAC Újbuda a TFSE otthonában is magabiztosan tudott győzni, így jó esély mutatkozik a bajnokavatásra.
A magyar válogatott 71-62-es vereséget szenvedett Olaszországtól a Torneo di Latina nyitó napján. A találkozóról az olasz szövetség készített egy rövid videós összefoglalót, mely az alábbiakban tekinthető meg.
Pénteken este megkezdődött a magyar válogatott részvételével a Torneo di Latina. A rangos felkészülési torna első napján a magyar csapat 71-62-re alulmaradt a házigazda Olaszországgal szemben.
Lezárult a Nemzeti Leány Kadett Bajnokság miskolci országos döntője. A fináléban a Vasas Akadémia 84-46-ra legyőzte a Csata DSE „A” csapatát.
Egy újabb saját rendezésű felkészülési tornán kezdte meg a szereplést Spanyolország. Ezúttal Torrelavega városában Kanadával és Japánnal mérkőznek. A pénteki játéknapon a spanyolok Kanadát 64-42-re győzték le.
Ismét összecsapott Szlovénia és Törökország. A két válogatott keddi találkozójához hasonlóan ezúttal is Eva Lisec vezérletével aratott győzelmet Szlovénia.
Pénteken megkezdődött Karlovy Vary-ban a hagyományos nemzetközi torna. A nyitó napon Szerbia végig vezetve legyőzte Kínát. A házigazda csehek nagy előnyt leadva, szoros végjátékban kikaptak Lettországtól.
A Vasas Akadémia sikerével zárult pénteken a Nemzeti Leány Kadett Bajnokság döntője. Az eredményhirdetés során kiosztották az egyéni díjakat, melyek az alábbiak szerint alakulnak.
A Nemzeti Leány Kadett Bajnokság bronzmérkőzésén a Csata DSE „B” csapata 78-62-re legyőzte a Kosárlabda Akadémia Pécs együttesét.
Pénteken délelőtt rendezték a Nemzeti Leány Kadett Bajnokság nyolcas döntőjének helyosztóit. A DVTK-ÉLKSK az 5., a Soproni Darazsak Akadémia a 7. helyet szerezte meg.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: