Nemzeti Leány Kadett Bajnokság "A" döntő 2018

Iva Ciglar Spanyolországba szerződött

2017.05.10. 16:24 | Spanyolország

Miután tavasszal egészséges kislánynak adott életet, Iva Ciglar a következő szezonban Spanyolországban folytatja pályafutását.

 


A hazánkban is hosszú éveket eltöltő, magyar állampolgársággal is rendelkező horvát irányító az IDK Gipuzkoa játékosa lesz a 2017/2018-as évadban. A San Sebastián városában működő csapat az elmúlt évadban az 5. helyen zárt a spanyol élvonalban. Szeretnének a legjobb négy közé bejutni és ennek szellemében tervezik megerősíteni a csapatot nyáron.

 


Spanyolországban gyakran változnak a körülmények a kisebb kluboknál, de az IDK Gipuzkoa működése biztosítottnak látszik. A főtámogatójuk az IDK Elektronika éppen a napokban hosszabbította meg szponzori szerződését 2020-ig. Ciglar mellett még öt játékos rendelkezik szerződéssel a következő évadra, ők Lara González, Sara Iparragirre, Lyndra Weaver, Toch Sarr és María Eraunzetamurgil.


Mint ismeretes Iva Ciglar a 2015/2016-os évadban bajnoki címet szerzett az UNIQA Sopronnal. Tavaly májusban férjhez ment és az elmúlt évadot ki is hagyta. Immár családanyaként, férjezett nevén Iva Brkic-ként szurkolhatunk a kiváló irányítónak.


Sok sikert kívánunk!

 

Iva Ciglar bejelentése Instagramon:

 


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: