Nemzeti Leány Kadett Bajnokság "A" döntő 2018

Natalie Hurst hazatért Canberrába

2017.06.11. 11:50 | Ausztrália

A University of Canberra Capitals bejelentette, hogy visszatér a klubhoz Natalie Hurst. A hazánkban Győrben és a PEAC-nál is megforduló 34 éves ausztrál irányító sikeres török szezonok után tér haza.

 


Natalie Hurst Ausztráliában lényegesen ismertebb játékos, mint itt Európában. 1999 és 2010 között a Canberra Capitals kilenc év alatt hát bajnokságot nyert. Egyedüli játékosként Hurst mindegyik bajnoki címnek részese volt. Más csapatban nem is játszott hazájában.

 


Az elmúlt két évet a Hatay együttesénél töltötte, amellyel a 2015/2016-os szezonban bajnoki ezüstérmes volt, míg ennek köszönhetően az elmúlt évadban az Euroligában is el tudtak indulni.


„Izgatott vagyok, hogy visszatérhetek oda, ahol az egész karrierem elkezdődött. Ez a klub nagyon fontos szerepet játszott a pályafutásom alakulásában, abban, hogy milyen játékos lett belőlem.” – mondta Hurst, aki egy évet írt alá.


A canberrai csapat az elmúlt években hatalmas mélyrepülést mutatott be és ebből a hullámvölgyből a legutóbbi szezonban megszerzett 5. helyükkel kezdték meg a kilábalást.

 


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: