U20-as Európa-bajnokság 2018, Sopron

Bemutatta keretét a Lattes Montpellier

2017.06.13. 20:31 | Franciaország

Folytatjuk az európai élcsapatok jövő évi kereteit bemutató sorozatunkat. Ezúttal a francia ezüstérmes Lattes Montpellier új igazolásaival ismerkedhetünk meg.

 


Nagy változások voltak a francia együttesnél. Mindössze két kulcsember maradt az elmúlt évad keretéből: az egykoron a válogatottban is számításba vett irányító Anael Lardy és a négyes poszton bevethető Fatimatou Sacko.


A csapatnál összesen nyolc profi játékossal számolnak, akiket helyi fiatalok egészítenek ki. Ennek megfelelően a két maradó melett hat új igazolást mutattak be. A legnagyobb név az olaszok klasszisa, az 1-2-es poszton bevethető Giorgia Sottana, aki a Famila Schio együttesénél eltöltött 5 év után vágott bele a légiós életbe. Szintén a külső sorba érkezik erősítésnek a francia Romane Berniès. A Bourges együttesénél töltött öt évet, majd az Angers gárdáját erősítette a 27 éves irányító. A 2-3-as posztra egy fiatal tehetséget is szerződtetett a Lattes Montpellier Ornella Bankole személyében.

 


Hármas posztra a lengyel Gorzow ponterős amerikai légiósát hozták el. Courtney Hurt nem ismeretlen a francia szurkolóknak, hiszen korábban a Mondeville és a Tarbes játékosa is volt. Hármas és négyes posztra egy német válogatott játékost is igazoltak, Romy Baer korábban Lyonban és Nizzában szerepelt.


A Lattes Montpellier még ötös posztra keres egy játékost – derül ki a klub közleményéből.

 


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.


Partnereink: