Európa-bajnokság 2019

Koppenhágában szerepel a Csata DSE U15-ös csapata

2017.06.15. 13:29 | Utánpótlás hírek

Egy rangos koppenhágai eseményre kapott meghívást a Csata DSE U15-ös csapata. Tursics Krisztián tanítványai az immár 10. alkalommal megrendezésre kerülő Copenhagen Invitational nevű tornán szerepelnek június 16. és 18. között.

 


A tornát U15-ös leány és fiú, illetve U14-es fiú korosztály számára rendezik meg idén. Az U15-ös lányoknál 16 csapat szerepel. A mieink mellett angol, dán, izlandi, svéd, finn, norvég, német, holland, luxemburgi és spanyol csapatok mutathatják meg magukat.

 


A résztvevő 16 gárdát négy darab négyes csoportba sorolták. A Csata DSE a J-csoportba került izlandi, finn és svéd riválisok mellé. A csoportok első helyezettjei vívják az elődöntőket, a második helyezettek az 5-8. helyért, a harmadikak a 9-12. pozícióért, míg a negyedikek a 13-16. helyért csatázhatnak. Az együttesek öt mérkőzést vívnak a hétvégén, ami remek erőfelmérőt jelent.


A Csata DSE kerete: Orosz Zsófia, Pánczél Ilona, Dénes Anna, Rakita Lili, Krasovec Lili, Telegdy Zsófia, Boros Júlia, Várszegi Réka, Madár Eszter, Habling Lara.

 


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: