U20-as Európa-bajnokság 2018, Sopron

Quigley 19 pontja ellenére a Sky újabb vereséget szenvedett

2017.06.17. 17:01 | WNBA

Péntekről szombatra virradóra két mérkőzést rendeztek a WNBA-ben. A Phoenix Mercury és a New York Liberty ünnepelhetett győzelmet.


A Phoenix Mercury 86-78-ra verte a Chicago Sky gárdáját. A Mercury már az első negyedtől kezdve dominálta a találkozót. Végül a félidő hajrájában egy 11-4-es futással hagyták állva riválisukat, a nagyszünetben 45-32-re vezetek. A harmadik negyedben a Sky igyekezett kapaszkodni és sikerült is meccsben maradniuk. Végül 10 pontos phoenix-i előnnyel futottak neki a csapatok a záró szakasznak. Itt az utolsó perchez érkezve 80-75-re felzárkózott a Sky, de a következő támadásnál Cappie Pondexter második technikaiját begyűjtve kiállíttatta magát, amivel gyakorlatileg le is zárta csapata számára a mérkőzést.


Magyar szempontból kifejezett érdekes találkozót láthattunk. A Phoenix Mercury gárdájában Yvonne Turner ismét több lehetőséget kapott, közel 15 perc alatt 7 ponttal zárt. Cayla George nem lépett pályára. A Chicago Sky együttesében Allie Quigley 19 ponttal, 6 gólpasszal és 5 lepattanóval csapata legjobbjának bizonyult.

 


A játéknap másik mérkőzésén hosszabbítás után a New York Liberty 102-93-ra győzte le a Dallas Wings-t. A két csapat között a találkozó során igazán nagy különbség nem alakult ki. A Wings a rendes játékidőben megnyerhette volna a meccset, de 9 másodperccel a lefújás előtt 88-86-os vezetésüknél Skylar Diggins egy büntetőt hibázott. Ez azt jelentette, hogy a Liberty-nek elég volt egy dupla a hosszabbításhoz. Ezt Shavonte Zellous az utolsó másodpercben el is érte, így 88-88-ről jött a ráadás. A jobb erőkből álló Liberty 14-5-re nyerte a hosszabbítást és ezzel behúzták a győzelmet.


Eredmények
New York Liberty - Dallas Wings 102-93
Chicago Sky - Phoenix Mercury 78-86

 


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.


Partnereink: