U20-as Európa-bajnokság 2018, Sopron

Évzárót tartott a Soproni Darazsak Akadémia

2017.06.18. 22:32 | Utánpótlás hírek

Vasárnap a Novomatic Aréna Akadémiai Oktatóközpontjában gyűltek össze a Soproni Darazsak Akadémia versenyző csapatai, edzői, vendégei és nem utolsósorban a lelkes szülők, testvérek.

 

Fotó: Soproni Darazsak Akadémia

Fotó: Soproni Darazsak Akadémia

 

Forrás: Soproni Darazsak Akadémia Sajtóközlemény

 

Az évzárót beszédek vezették fel. Elsőként Abdai Géza társadalmi elnök kért szót, aki a várostól kezdve, a szülőkig bezárólag megköszönte mindenki munkáját, támogatását, kiemelve, hogy az ovisokkal együtt több, mint 400 gyerek mozog rendszeresen az Akadémia keretei között.

 

A sorban az Akadémia elnöke, szakmai vezetője vette át a szót. Czukorné Hollós Anna mind pénzügyi, mind szakmai oldalról részletes évértékelőt tartott, többek között felsorolva az elért eredményeket, válogatott játékosokat, megemlékezett a sikeres rendezvényekről, és mindazon tornákról, melyeken a csapatok Európa szerte öregbítettük Sopron és a klub hírnevét, és nem mellékesen értékes tapasztalatokat és felejthetetlen élményeket szereztek.

 

 

Végezetül a Raabersport Kft. ügyvezetője, Török Zoltán szólt a jelen lévőkhöz. Beszédében ismertette mindazokat a beruházásokat, fejlesztéseket, melyeknek köszönhetően évről évre magasabb szinten, profi körülmények között folyhat a munka. A jövőt érintve kiemelte, hogy a felnőtt csapathoz érkező spanyol edzői stáb az Akadémiának is új távlatokat nyithat, akiktől reményeik szerint sokat fognak tanulni, újabb szintet lépve. Egy meglepetéssel is szolgált, hiszen most tudhatták meg a fiatalok, hogy tavasszal kicserélik a kisterem 30 éves parkettáját!

 

Fotó: Soproni Darazsak Akadémia

Fotó: Soproni Darazsak Akadémia

 

A beszédeket követően egy videóbejátszással tekintettek vissza az elmúlt szezonra, mely során idén is büszkén mondhatták el a klubnál, hogy minden korosztályban bejutottak az országos döntőbe!

 

A csapatok és edzőik köszöntése, megajándékozása után a hagyományos díjak átadása következett. A Legszorgalmasabb Kisdarázsnak járó serleget a Csípős Darazsak kenguru kosarasa, Szabó Rozina vehette át. A Legjobb Darázs Játékos a felnőtt csapatban is bemutatkozott Czukor Dalma lett, míg a Legeredményesebb Darazsas Edzőnek járó kupát Czirják Szilvia érdemelte ki.

 

Miközben a korosztályt lépő csapatok meghatóan elbúcsúztak edzőiktől, fogyásnak indultak a klasszikus pogácsák, virslis-stánglik, az évzáró pedig egy hatalmas össznépi bulivá alakult, mely során vezető, edző, játékos, szülő együtt táncolt.

 

Fotógaléria:

 


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.


Partnereink: