Nemzeti Leány Kadett Bajnokság "A" döntő 2018

Formálódik a Fenerbahce kerete

2017.07.05. 09:07 | Törökország

A sztárcsapatok közül a Fenerbahce is információkat tett közzé a következő évad keretével kapcsolatban. A hazai mag kialakult és megszerezték a WNBA Draftján első helyen elkelt Kelsey Plum-ot.

 


A Fenerbahce tavalyi keretének hazai magjából Birsel Vardarli Demirmen és Ayşe Cora egy-egy, míg Tugce Canitez és Esra Ural 2-2 évre írt alá. A hazai maghoz még egy két új érkezőt jelentettek be. A 188 cm magas négyes poszton bevethető Tilbe Şenyürek a Botas, míg a 167 cm magas irányító Özge Yavaş a Girne csapatától érkezik. Ezzel a hat játékossal a török mag teljesnek tekinthető, de nyilvánvaló, hogy az eredményességet majd a légiósok fogják meghatározni.

 


A légiósok közül eddig egy klasszis került bejelentésre. Az európai profi karrierjét Isztambulban kezdi Kelsey Plum. A UConn sztárja a WNBA Draftján az első helyen kelt el és a WNBA-ben a San Antonio Stars színeiben szerepel. Az előszezonban kisebb bokasérülést szenvedett, de így is már 13 mérkőzésen pályára lépett és ezeken 14.9 perc alatt 4.2 pont, 1.8 gólpassz és 1.2 lepattanó az átlaga.


A Fenerbahce együttesénél a célok nem változtak. A klub honlapjának adott nyilatkozatában Didem Akin csapatmenedzser a hazai trófeák mellett az Euroliga Final Four elérését fogalmazta meg.

 


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: