Nemzeti Leány Kadett Bajnokság "A" döntő 2018

Candace Parker-t díjazták az ESPYS gálán

2017.07.14. 14:03 | WNBA

Szerdáról csütörtökre virradóra került sor Los Angelesben a Microsoft Theater nagytermében az ESPYS gálára, mely során Candace Parker-t díjazták.


Az Egyesült Államokban az ESPYS gálán az elmúlt évad, tehát a 2016 őszi – 2017 tavaszi szezon legjobb hazai sportolóit díjazzák. Minden nagyobb ligának külön kategóriája van, de ezeken felül is számtalan elismerést osztanak ki.

 


A női kosárlabdával kapcsolatos díjak idén Candace Parker-ről szóltak, aki a legjobb WNBA játékosnak járó elismerést vehette át. Ezen felül jelölték az egyik királykategóriában, a legjobb női sportolónak járó díjra. Ráadásul a legeredményesebb visszatérés kategóriában is a jelöltek között volt a neve. Ebben a kettőben végül mást választottak, de így is óriási elismerés ez egy ilyen erős mezőnyben.


A legjobb WNBA játékosnak járó szavazáson még Nneka Ogwumike, Tina Charles, Maya Moore és Elena Delle Donne kapott voksokat.


A női kosárlabda egy másik kategóriában is főszerepbe került. A „legnagyobb meglepetés” díját a Mississippi State csapata vehette át, akik az egyetemi Final Four-on a UConn 111 meccses győzelmi szériáját szakították meg és ezzel elvették Geno Auriemma gárdájától a lehetőséget az újabb bajnoki címre.


Képriport a gáláról, melyre Candace Parker a kislányával érkezett:

 

 

 

 

 

 

Videós összeállítás Candace Parker 2016-os szezonjáról 

 


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: