U20-as Európa-bajnokság 2018, Sopron

Megkezdte a felkészülést a CMB Cargo UNI Győr

2017.08.15. 13:10 | Magyarország

Hétfőn megkezdte a felkészülést a 2017/2018-as évadra a CMB Cargo UNI Győr gárdája. 


A győri klub honlapján megjelent összeállítás szerint az első edzésnapon Völgyi Péter nyolc játékossal kezdhette meg a munkát. Az elmúlt évadból sérülést hozó három játékos Horváth Krisztina, Szabó Petra és Laklóth Anna már két hete dolgozik. Hétfőn hozzájuk még öten csatlakoztak, Török Ágnes, Markó Dorina, Simon Zsófia, Varga Zsófia és Czank Tímea.

 

 

A keret további tagjai közül Krivacevic Tijana, Kamila Stepanova és Cyesha Goree a jövő hét folyamán csatlakozik a társaihoz. Szeptember 1-től pedig már teljes lesz a keret, hiszen akkor a két hiányzó – még válogatott kötelezettséget teljesítő - játékos is megérkezik. Nirra Fields hétfőn fejezte be az Amerika-bajnokságot a kanadai nemzeti csapattal. Ez számára aranyérmet és rangos egyéni elismerést hozott, hiszen MVP-nek választották meg. Kovács Vanessza pedig a 3x3-as U23-as válogatottal a Nemzetek Ligájának utolsó két fordulójában szerepel.


Az első felkészülési meccsét szeptember 4-én Zalaegerszegen vívja a CMB Cargo UNI Győr. Ezt követően a hagyományos emlékmeccs szerepel a programban. Ez azt jelenti, hogy szeptember 7-én és 8-án a Sopron látogat Győrbe. Szintén a győri gárda vendégeként lép pályára a Marosvásárhely. Völgyi Péter két tornán is tesztelheti a csapatát. Előbb Görögországban a norvég válogatott, a görög Panathinaikosz és az orosz Szpartak Moszkva lesz az ellenfél. Ezt a túrát pedig a Göcsej Kupa követi, ahol az előzetes hírek szerint a ZTE és a PINKK részvétele biztos.

 


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.


Partnereink: