U20-as Európa-bajnokság 2018, Sopron

A 2017/2018-as évad versenynaptárai letölthetőek az MKOSZ honlapjáról

2017.08.16. 11:15 | Magyarország

A felnőtt és az utánpótlás versenynaptárakat közzétette a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége a hivatalos honlapján.


A bajnokságok fordulókra lebontott menetrendje a csapatok időpont egyeztetője után válik véglegessé. A versenynaptárból azonban a legfontosabb dátumok kiderülnek.

 


Az élvonal szeptember utolsó napjaiban indul, majd ezt követően október legelején egy hétközi forduló is szerepel a tervek között. A folytatásban ősszel hétközi bajnoki forduló már nem lesz, hiszen a csapataink nemzetközi szereplése zajlik majd. Az első válogatott szünetre november 6. és 19. között kerül sor. Ezt négy bajnoki forduló követi, mielőtt december 18-án megkezdődne a kisebb téli szünet.


A bajnokság a 2018-as esztendő első hétvégéjén folytatódik. Innentől öt hétvégén át lesznek mérkőzések, majd február 5. és 18. között jön a második válogatott szünet. A 2016-os februári válogatott szünethez képest kisebb változtatás, hogy ezt követően a topligákhoz hasonlóan egy hétközi fordulóra kerül sor.


A Magyar Kupa nyolcas döntőjét a 2018. március 23-25-i hétvégére írták ki. Az alapszakasz utolsó fordulójára az ezt követő hétvégén kerül sor. A rájátszás április első napjaiban indulhat. A bajnoki döntő párharc mérkőzései pedig április utolsó és május első hetében szerepelnek a programban.


Az utánpótlás naptárat nézve az országos döntők közül a juniorok fináléját március második hetére időzítették. Időrendben a második országos döntő a serdülőké lesz május második hetében, míg május utolsó hetében jön a kadett finálé.

 


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.


Partnereink: