U20-as Európa-bajnokság 2018, Sopron

Megnyerte a Nemzetek Ligája negyedik fordulóját a magyar válogatott

2017.08.19. 10:00 | Magyarország

Szombaton helyi idő szerint a délelőtti órákban befejezték az eső miatt félbeszakadt 4. forduló küzdelmeit az U23-as 3x3-as Nemzetek Ligájában Sri Lankán. A magyar válogatott mindkét mérkőzését megnyerte.

 

Fotó: FIBA

Fotó: FIBA

 

KÉPRIPORT 

 

ÖSSZEFOGLALÓ A PÉNTEKI JÁTÉKNAPRÓL


A pénteki játéknapról a részletes összefoglalónk IDE KATTINTVA olvasható. Szombaton ragyogó napsütés és valamivel kisebb páratartalom fogadta a csapatokat. Helyi idő szerint délelőtt 10 órakor folytatódott a Sri Lanka 1-es csapata elleni elődöntő. A mérkőzésből 7 perc 19 másodperc volt hátra és 3-2-re vezetett a házigazda, amikor újraindult a játék. A magyar lányok a mérkőzés középső szakaszában ragadták magukhoz a kezdeményezést és végül a rendes játékidő vége előtt elérte válogatottunk a 21. pontját. A 21-13-as siker azt jelentette, hogy a magyar csapat bejutott a döntőbe.

 


A fináléban Hollandia volt az ellenfél, akik a másik ágon 19-13-ra győzték le Csehországot az elődöntőben. A holland csapatban pénteken egy kellemetlen stílusú riválist ismerhettünk meg. Ezúttal a magyar válogatott kézben tartotta a mérkőzést és végül 20-12-es győzelmet aratott. A magyar csapat az U23-as 3x3-as Nemzetek Ligájának 4. fordulóját 3 győzelemmel és 1 vereséggel, 74 szerzett ponttal zárta. Ezzel a tornagyőzelemmel az összesített tabellán is felzárkózott válogatottunk Csehország és Hollandia mögé. Az U23-as Nemzetek Ligája vasárnap zárul az 5. fordulóval, szintén Sri Lanka fővárosában Colombo-ban.


Az összetett állása

 


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.


Partnereink: