U20-as Európa-bajnokság 2018, Sopron

Még tovább erősödve kezdte a felkészülést az Euroliga címvédője

2017.08.23. 17:34 | Oroszország, EuroLiga

Lassan a teljes európai élmezőny munkába áll. Az Euroliga címvédő Dinamo Kurszk Sochi-ban készül a következő évadra - adta hírül a klub honlapja.

 

Fotó: kurskbasket.ru

Fotó: kurskbasket.ru


A kurszki sztárcsapat augusztus 10-én kezdte a munkát, ekkor még csak a fiatalok és néhány rutinosabb orosz játékos állt munkába. Augusztus 19-én érkezett meg a kerethez a vezetőedző Lucas Mondelo és fokozatosan a sztárok is csatlakoznak.

 


A Dinamo Kurszk kerete, ha lehetett, még tovább erősödött a nyáron. A tavalyi alapcsapatból 10 játékos, Anna Cruz, Kseniia Levchenko, Epiphanny Prince, Elena Kirillova, Anastasiia Logunova, Angel Mccoughtry, Tatiana Vidmer, Nnemkadi Ogwumike, Maria Vadeeva és Helena Ciak tér vissza. A szakmai stáb döntése értelmében a farmcsapatból - amelyik az előttünk álló évadban elindul majd az orosz élvonalban - Mariia Cheremisina felkerült az Euroliga keretbe. Két sztárigazolásként pedig Sonja Petrovic az USK Prahától és Natalia Zhedik a Negyezsda Orenburgtól érkezik.


A kurszkiak két hetet töltenek Sochi-ban. Az első felkészülési meccsüket szeptember 6-án vívják a Szpartak Moszkva Vidnoje otthonában. Az első trófeát pedig már október elején megszerezheti az orosz sztárcsapat, hiszen október 5-én a Dinamo Kurszk rendezi a FIBA női kosárlabda Európai Szuperkupát, ahol a Yakin Dogu Universitesi lesz az ellenfelük.

 


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: