U20-as Európa-bajnokság 2018, Sopron

Megvannak a Kassa amerikai légiósai

2017.09.06. 20:37 | Szlovákia

Darxie Morris és az egykoron Sopronban is megforduló Devereaux Peters személyében megtalálta amerikai légiósait a következő évadra a Good Angels Kosice – adta hírül a klub hivatalos honlapja.

 

Fotó: goodangelskosice.eu

Fotó: goodangelskosice.eu


Daniel Jendrichovský a kassai első csapat első embere a sajtóközleményben elmondta, hogy a korábbi évekhez hasonlóan az anyagi lehetőségeikhez mérten a legjobb játékosokat szerették volna kiválasztani. Olyanok érkeztek, akik jelenleg nem WNBA játékosok, de korábban szerepeltek a ligában. Emellett Morris a Bydgoszcz és a Torun, míg Peters a Wisla Krakow és a Sopron játékosaként már Közép-Európában is megfordult, tehát nem idegen számára a közeg.

 


Morris a Szekszárdra szerződő Teja Oblak helyére érkezik. Az elmúlt évadban Lengyelországban átlagban 36 perc 12 másodpercet töltött a pályán és ez idő alatt 18.9 pontot, 4.7 lepattanót és 3.7 gólpasszt átlagolt a Torun színeiben. Peters helyzete már összetettebb, miután sérülésből tér vissza. Esetében Kassán a következő napokban részletes orvosi vizsgálat vár. Vele kapcsolatban Jendrichovský elmondta, ha teljesen egészséges, akkor hasonlóan domináns játékot várhatnak tőle, mint amit korábban Candice Dupree-től láthattak a csapat hívei.


A Good Angels Kosice hétvégén a Wisla Krakow által rendezett tornán szerepel, ahol a hazaiak és a kassaiak mellett a Gdynia, a Bydgoszcz, a Lublin, illetve a Ruľomberok vesz részt.


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: