U20-as Európa-bajnokság 2018, Sopron

Visszatért a pályára Iva Ciglar

2017.09.09. 21:10 | Spanyolország

Először lépett pályára Iva Brkic (Ciglar) az IDK Gipuzkoa együttesében. A szülés utáni visszatérése eredményesen sikerült.

 

Fotó: twitter.com/donostibasket/

Fotó: twitter.com/donostibasket/

 

Az IDK Gipuzkoa a Toulouse együttesét fogadta Bidebietában, ami San Sebestian egyik külső kerülete. Ez volt a baszk gárda első felkészülési mérkőzése. A csapatprezentáció óta eltelt napok legfontosabb történése, hogy minden légiós átesett a kötelező orvosi vizsgálaton és senkinél nem találtak problémát, így legerősebb összeállításában várhatta a csapat az első találkozót.

 

 

A helyszíni beszámolók szerint sokat játszottak az új légiósok. Az első negyedben 10 pont feletti előnyt alakított ki az IDK Gipuzkoa, de még nem jellemezte igazán folyamatos játék a mérkőzést. A 38-31-es félidő után a Toulouse felzárkózott és a két csapat ekkor felpörgette a meccset. Szoros végjáték alakult ki, ahol éppen Iva Brkic triplájával biztosította be a sikert a házigazda. Az utolsó támadást a Toulouse vezette, de nem találtak be.

 

A 71-69-es sikerből Iva Brkic végül 7 ponttal vette ki a részét. A csapata legeredményesebbje a 18 pontos Lyndra Weaver lett. Az IDK Gipuzkoa legközelebb szeptember 13-án a Bodegas Olarra, majd szeptember 15-én a Campus Promete ellen lép pályára az előszezonban.


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.


Partnereink: