U20-as Európa-bajnokság 2018, Sopron

Rasheed Ritáék tornagyőzelemmel indították a szezont

2017.09.10. 20:00 | Lengyelország

Vasárnap lezárult a lengyelországi Torun városában rendezett a Stanisław Łęgowski Emléktorna. A nyitó napról már beszámoltunk. Rasheed Rita csapata a hétvégén minden mérkőzését megnyerte és ezzel veretlenül végzett az élen.

 

Fotó: energa-katarzynki.pl

Fotó: energa-katarzynki.pl


A csütörtöki siker után pénteken a német Gottingen ellen folytatta szereplését az Energa Torun. Ekkor 76-61-es győzelmet arattak. A találkozón a negyedik negyedben alakult ki nagyobb különbség. Rasheed Rita 7 ponttal vette ki a részét a sikerből. Szombaton a Siedlce volt az ellenfél. Ekkor 72-65-ös sikert ünnepelhetett a Torun. Már az első negyedben 14 pontos különbség alakult ki, mely után felzárkózott a Siedlce. Rasheed Rita ezúttal 8 ponttal zárt.

 


Vasárnap a svéd Telge Basket ellen fejezte be a hazai együttes a tornát. A Torun 81-49-re győzte le svéd riválisát és ezzel veretlenül végzett az élen. Rasheed Rita közel 24 percet töltött a pályán és 6 pontot ért el. A torna MVP-je a csapattársa Emilia Tłumak lett.


Az Energa Torun játékosainak nem sok idejük marad pihenni, hiszen már kedden útra kelnek Litvániába. Itt négycsapatos torna vár Rasheed Ritáékra. Az ellenfeleik a litván bajnok Suduv± Mariampole, illetve a bolgár Olimpi± Grodno és a fehérorosz Tsmoki Minszk lesznek.

 


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.


Partnereink: