U20-as Európa-bajnokság 2018, Sopron

Rasheed Ritáék Litvániában szerepeltek nemzetközi tornán

2017.09.18. 21:30 | Lengyelország

A hétvégi bajnoki rajt előtt szeptember 14. és 16. között a litvániai Druskininkai városában nemzetközi felkészülési tornán vett részt az Energa Torun együttese, melynek színeiben Rasheed Rita szereplését követhettük.

 

Fotó: facebook.com/bwbl.lt/

Fotó: facebook.com/bwbl.lt/


A torna mezőnyét a lengyel gárda mellett a litván Suduva Mariampol, a fehérorosz Tsmoki Minszk, és a bolgár Olimpia Grodno alkotta.


A Torun az első napon az Olimpia Grodno ellen lépett pályára, akiket kiváló kezdés után 86-66-ra sikerült legyőzni. Rasheed Rita 20 ponttal csapata legeredményesebbje lett.

 


A második napon a Suduva Mariampol volt az ellenfél. Náluk 86-64 arányban bizonyult jobbnak a Torun. Rasheed Rita ezen a találkozón 5 pontot szerzett.


A záró napon következett a legnehezebb ellenfél, a szintén Európa Kupa szereplésre készülő Tsmoki Minszk. Sajnos a lengyel együttesben történt egy térdsérülés a találkozón. A fehérorosz bajnokkal szemben így 70-66-ra maradt alul a Torun. Rasheed Rita 12 ponttal zárt a Torun színeiben.


A lengyel élvonal küzdelmei szeptember 23-án, szombaton rajtolnak. Az első fordulóban a Torun a Sosnowiec gárdáját fogadja.


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: