U20-as Európa-bajnokság 2018, Sopron

Két csapatot indít a BEAC az Amatőr Bajnokságban

2017.09.20. 19:11 | Amatőr NB

A hétvégén kezdődnek az Amatőr Bajnokság küzdelmei. Akik a szövetség honlapján böngészték a csapatlistát és a menetrendet, arra lehettek figyelmesek, hogy a BEAC Újbuda U23-as csapata mellett ELTE Fortis néven is szerepel egy gárda. Ennek hátteréről a klub honlapja adott tájékoztatást.

 

Fotó: BEAC.hu

Fotó: BEAC.hu


„Egyesületünk egyik fontos célkitűzése, hogy az edzési, sportolási lehetőség mellett folyamatos versenyzési esélyt biztosítsunk a nálunk játszó játékosoknak. Ennek jegyében a szakosztályvezetés úgy döntött, hogy az idei évben két csapatot is nevez az Amatőr Nemzeti Bajnokságba.” – olvasható a klub közleménye, mely a játékoskeretek alakulásával kapcsolatban az alábbiak szerint fogalmaz.

 


„A BEAC Újbuda U23-as csapatát ezúttal is azok a játékosok alkotják, akik a felnőtt, élvonalban is szereplő keret 23 évnél fiatalabb tagjai. Mellettük ELTE Fortis néven egy olyan csapat is versenyzési lehetőséget kap a második legerősebb bajnokságban, amely az ELTE MEFOB csapatára épül, néhány, tavaly még a junior bajnokságban szereplő játékossal kiegészülve. A csapat vezetőedzője a MEFOB csapat edzője, Gyarmati István.” – derül ki a BEAC tájékoztatásából.


Az ELTE Fortis együttese az idei évadra átszervezett Amatőr Bajnokságban a „Piros csoportba” került, ahol a Csata DSE, a TFSE, a Nyíregyházi Kosársuli, az Aluinvent DVTK U23-as csapata, a Kecskeméti Kosárlabda Club, a Kiss Lenke KS, a Szolnoki MÁV Sportegyesület és a DEAC DSI alakulata szerepel még.

 


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: