Világbajnokság 2018

Veretlen Maikel Lopezzel a Gran Canaria a spanyol másodosztályban

2017.10.22. 10:43 | Spanyolország

Nyáron már hírt adtunk arról, hogy Maikel Lopez visszatért a Gran Canaria együtteséhez. A spanyol másodosztály küzdelmeiből négy forduló ment le és a hazánkban a DVTK-t éveken át irányító szakember csapata egyelőre veretlen.

 

Fotó: cbislascanarias.com

Fotó: cbislascanarias.com


Az egykoron nemzetközi szinten is eredményes Spar Gran Canaria az elmúlt évad végén - sorozatban 21 élvonalbeli szezon után - esett ki a legmagasabb osztályból Spanyolországban. Nagy feladatra vállalkozott Maikel Lopez, hiszen a lehető leggyorsabban vissza kell vezetnie a csapatot az első osztályba.

 


A lehetőségekhez képest légiósokkal megerősített keretet állítottak össze, mely eddig beváltotta a hozzáfűzött reményeket. A Spar Gran Canaria négy forduló után veretlenül vezeti csoportját. Szombaton este éppen Almeriában arattak magabiztos győzelmet. A négy mérkőzésen 340 dobott pontnál tartanak, ami a legtöbb a mezőnyben.


Az első igazán nagy erőfelmérő jövő héten vár a Spar Gran Canariára, akkor a szintén veretlen és a feljutást célul kitűző Real Canoe vendégeiként lépnek pályára. Az már egy olyan mérkőzés lesz, mely reálisan megmutatja majd a spanyol második vonal erőviszonyait.


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: