Világbajnokság 2018

Az Euroliga 4. fordulójának kulcspillanatai videón

2017.11.03. 17:51 | EuroLiga

A héten a női kosárlabda Euroliga 4. fordulójára került sor. Ezúttal is összegyűjtöttük az érdekesebb videókat a játékhét találkozóiról.

 

Magyar szempontból a legfontosabb a Sopron Basket 83-73-as franciaországi győzelme. Az alábbiakban a remek mérkőzés összefoglalója látható.

 

 

A forduló legdrámaibb mérkőzésén a Famila Schio Jolene Anderson utolsó másodperces találatával aratott győzelmet a Wisla Krakow otthonában.

 

 

 

Ugyanezen a találkozón egy dudaszós, félpályás triplát is láthattunk.

A hét rangadóján a Fenerbahce 73-71-es győzelmet ünnepelhetett az UMMC Jekatyerinburg otthonában. A 21 pontig jutó Ana Dabovic zseniális egyéni teljesítményéről marad emlékezetes az összecsapás. Az egyelítést jelentő találata látható az alábbiakban.

A szerb válogatott egy másik sztárja Sonja Petrovic is remekelt, a Dinamo Kurszkot vezette győzelemre 21 pontos teljesítménnyel egykori csapata az USK Praha ellen.

Ezen a pontgazdag összecsapáson Nneka Ogwumike is 21 egységig jutott.

A FIBA honlapjának szerkesztői által a három legszebbnek tartott megmozdulás. Ana Dabovic (Fenerbahce), Courtney Vandersloot (Yakin Dogu Universitesi) és Jolene Anderson (Famila Schio) főszereplésével.

 

 


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: