Világbajnokság 2018

Hegedűs Janka eredményes bemutatkozása Franciaországban

2017.11.09. 20:41 | Franciaország

Folytatjuk körképünket a külföldön szereplő magyar játékosok eredményeinek bemutatásáról. Hegedűs Janka az amerikai egyetemi évek után Franciaországban egy alacsonyabb ligás klubnál a BF Escaudain együttesénél kezdte meg a karrierjét. Eredményesen sikerült a debütálás.

 

Fotó: BF Escaudain - bfe59124.sportsregions.f

Fotó: BF Escaudain - bfe59124.sportsregions.f


A BF Escaudain eddig hat mérkőzést vívott, melyeken 4 győzelem és 2 vereség a mérlegük. Ez azt jelenti, hogy az NF2 „D” csoportjában jelenleg a tabella harmadik helyén állnak. Még szeptember 16-án a Villeneuve d’Ascq második csapata ellen mutatkoztak be 63-57-es győzelemmel. Hegedűs Janka 18 ponttal vette ki a részét a sikerből.

 


A második fordulóban a Chesnay-Versailles gárdáját is sikerült legyőzni. A 63-54-es siker alkalmával Hegedűs 8 pontot ért el. A harmadik fordulóban egy másik élvonalbeli gárda, a Charleville-Mézières „B” csapata volt a rivális. Őket 68-22-re múlták felül Hegedűsék. A magyar játékos a magabiztos győzelem alkalmával 12 pontot ért el.


A negyedik fordulóban is folytatódott a csapat jó sorozata, a jelenlegi listavezető Sainte-Savine otthonában 82-73-as sikert arattak. Hegedűs Janka neve mellé 18 pontot és 6 lepattanót jegyeztek fel. Az utolsó két fordulóban vesztesen hagyta el a pályát a BF Escaudain. A jelenleg második helyen álló Trith gárdájától hosszabbítás után 70-62-es vereséget szenvedtek. Hegedűs 11 egységig jutott a rangadón. Legutóbb pedig a Wasquehal otthonában maradtak alul 57-56-ra.


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: