Világbajnokság 2018

Horváth Lilláék fontos CEWL találkozókat vívtak

2017.11.11. 15:01 | CEWL

Csütörtökön és pénteken - a pályaválasztói jog összeegyeztetése után - Bécsben csapott össze a CEWL sorozatban a Flying Foxes és a Gyulafehérvár csapata. Az osztrák bajnoki címvédő az első mérkőzést megnyerte, a másodikat viszont elveszítette. Az esélyek azonban így is megmaradtak a továbbjutásra.

 

Fotó: facebook.com/zabiny

Fotó: facebook.com/zabiny


Az első találkozón a Flying Foxes 81-68-as győzelmet aratott. A két csapat között a félidőre kialakult az a 15 pontos különbség, mely az egész találkozót meghatározta. Horváth Lilla 21 ponttal és 10 lepattanóval, dupla-duplát elérve vette ki a részét a győzelemből.

 


A második mérkőzésen a CSU Alba Iulia 78-74-es győzelmet aratott. A gyulafehérvári gárda a 27-15-ös második negyedben került lépéselőnybe és végül szoros végjátékban megszerezték a győzelmet. Ezúttal Horváth Lilla neve mellé 16 pontot jegyeztek fel.


A két mérkőzés eredménye azt jelenti, hogy az egymás elleni összevetésben még mindig a Flying Foxes áll jobban. Abban az esetben, ha 5 ponttal le tudja győzni hazai pályán a Brnót az osztrák csapat, reálisan megmaradnak az esélyek a csoportból való továbbjutásra.


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: