Világbajnokság 2018

Völgyi Péter lett az U18-as válogatott szövetségi kapitánya

2017.11.12. 19:26 | Utánpótlás hírek

A korosztályos nemzeti csapataink közül az U18-as válogatott élén változás történt. Balogh Judit után Völgyi Péter, a CMB Cargo UNI Győr vezetőedzője irányítja az együttest a jövőben.

 


Völgyi Péter segítői Iványi Dalma és Gáspár Dávid lesznek. „Nagy megtiszteltetés, hogy felkértek erre a munkára. Nehéz feladat vár ránk, hiszen az U16-osok idei EB-szereplésükkel kiharcolták a jogot a világbajnoki szereplésre is, ami azt jelenti, hogy a nyáron gyakorlatilag négy nap szünet lesz majd a két világverseny, az Európa-bajnokság és a világbajnokság között. Ráadásul mindkét tornán kilenc nap alatt kell hét mérkőzést lejátszani. Szóval nagyon jól meg kell szervezni majd a felkészülést, s a keretek összeállítását is össze kell hangolni, hogy mindkét eseményen a lehető legjobban tudjunk szerepelni.” – nyilatkozta a szakember a győri klub hivatalos honlapjának.


A másik két korosztályos válogatottnál nem történt változás. Ez azt jelenti, hogy az U20-as válogatottat továbbra is Cziczás László irányítja, míg az U16-os együttest Mészárosné Kovács Andrea készíti fel.

 


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: