Világbajnokság 2018

Újabb mérkőzéseket vívtak a magyar lányok a tengerentúlon

2017.11.18. 10:28 | NCAA Női kosárlabda

A héten négy magyar érdekeltségű mérkőzést rendeztek az amerikai egyetemi bajnokságban. Következzen rövid összefoglalónk.


A Duquesne nyerte a pittsburghi városi rangadót, miután a University of Pittsburg együttesét 66-53-ra múlták felül. A Duquesne már az első negyedben 8 pontos előnyt alakított ki és végig vezetve győzte le riválisát. Kuttor Enikő 24 perc alatt 5 pontot és 10 lepattanót ért el.

 


A University of Texas at San Antonio két mérkőzést vívott a napokban. Szerdán a University of Texas at Arlington csapatától hosszabbítás után 69-68-as vereséget szenvedtek. Tóth Tímea 4 percet töltött a pályán. Pénteken a közvetlen élmezőnybe tartozó University of Texas at Austin otthonában 120-70-re maradtak alul. Tóth Tímea ezúttal 14 percet töltött a pályán, 4 pontot és 2 lepattanót jegyeztek fel a neve mellé.


A University of Minnesota csapata megszerezte harmadik győzelmét is. A Virginia Commonwealth University gárdáját 108-63-ra ütötték ki. A félidőben már 55-29-re vezetett a Minnesota. Kaposi Pálma 9 percet töltött a pályán és 1 gólpasszt jegyeztek fel a neve mellé.

 


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: