U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Folytatódnak az ANB küzdelmei

2018.01.06. 12:04 | Amatőr NB

A kisebb év végi szünet után a hétvégén az ANB küzdelmei is folytatódnak. Nézzük, hogy hol tartanak a 2018-as esztendő első játéknapja előtt a második vonal küzdelmei.


A csapatok a sorsolásuktól és az időbeosztásuktól függően hét és kilenc lejátszott mérkőzésnél tartanak a sorozatban. Ennek megfelelően már kezdenek kirajzolódni az erőviszonyok. Nézzük a lebonyolítást: a csoportok 1-3. helyezettjei mérkőznek a rájátszásban 1-9. pozícióért. A csoportok 4-6. helyezettjei a 10-18. pozícióért küzdenek a rájátszásban. A többi gárda pedig a 19-26. helyezésért verseng majd tavasszal.

 


A Piros csoportban a Csata DSE veretlenül áll az élen, míg mögöttük az elmúlt évad ezüstérmese a TFSE található 8/1-es mutatóval. A két kiemelkedő alakulatot két 5 győzelemmel álló együttes, a DEAC DSI és Nyíregyházi Kosársuli követi. Itt még óriási csata várható a legjobb három közé kerülésért, melybe még a Kecskemét és a Kiss Lenke KS is beleszólhat nagy hajrával.


A Fehér csoportban is találunk veretlen együttest. Az Ajka eddig mind a hét találkozóját követően győztesen hagyhatta el a pályát, így vezeti csoportját. Mögöttük a címvédő BEAC-Újbuda is igen kedvező helyzetből 5/2-es mutatóval várja a folytatást. A 3-5. hely között pedig a Tatabánya, a Győr és a Szombathely található 4/3-as mutatóval. Ebben a csoportban apróságok dönthetnek a végső helyezésekről.


A Zöld csoportban a Vasas Akadémia és a Szeged magabiztosan menetel, mindkét csapat mindössze egy vereséget könyvelhetett el eddig. A PINKK is stabilan hozta a meccseit, amikor nem volt ütközése az élvonalbeli versenynaptárral. Ennek megfelelően a 7/2-es mutatóját szintén kell emelni. Ebben a csoportban az élmezőnnyel a BKG DSE tartja még a lépést, de az üldözőboly már nagyobb hátrányban van.


A csoportok állása

 

Piros csoport

 

 

Fehér csoport

 

 

Zöld csoport

 

 


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: