U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Megkezdődött a BEAC-Újbuda ovis labdaátadó-körútja

2018.01.11. 11:24 | Magyarország

Lapunkban is beszámoltunk korábban a BEAC Újbuda, "Hozz egy labdát az újbudai ovisoknak!" elnevezésű kezdeményezéséről. A decemberben gyűjtött közel 250 labdát nyolc intézmény között osztja szét a klub. Szerdán kezdődtek az átadások.

 

Fotó: BEAC Újbuda

Fotó: BEAC Újbuda

 

Először a Sasadi Óvodába látogatott el a BEAC Újbuda küldöttsége. A játékosok közül Barnai Judit, Süle Krisztina, Kovács Vanessza, Suppán Anna és Szabó Dóra vett részt az eseményen. A klub honlapjának tájékoztatása szerint a hivatalos nyitóünnepségen tiszteletét tette dr. Hoffmann Tamás, Újbuda polgármestere, dr. Molnár László alpolgármester, valamint a kerület humánpolitikai igazgatóságának képviseletében Gallerné Szondi Szilvia.

 

A BEAC honlapjának beszámolója hangsúlyozta: nyitóbeszédében Hoffmann Tamás köszönetet mondott azért, hogy az egyesület az önkormányzat munkáját is segítve immár második alkalommal szervezte meg a labdagyűjtést, ezzel is népszerűsítve a mozgást, a sport szeretetét. Simon Gábor, ügyvezető igazgató pedig kiemelte, az idén 120 éves BEAC egyik fontos feladata, hogy a gyerekeket is ösztönözze a sportra, már csak azért is, hogy legalább még 120 évet megérhessen a klub.

 

 

Tavaly szintén jártak ebben az intézményben a BEAC képviselői. A Sasadi Óvoda vezetője, Pócsné Hermanics Mária vissza is emlékezett rövid köszöntőjében a kosaras lányok látogatására, amely nagy élmény volt a gyerekeknek és az óvodában dolgozóknak egyaránt. A BEAC honlapja kiemeli, hogy az átadóra a nagycsoportosok is készültek: minden résztvevő kézzel készített könyvjelzőt kapott a kicsit megilletődött óvodásoktól. Ezeket a könyvjelzőket láthatjuk a cikkhez kapcsolt fotón a lányok kezében.


A labdák mellett a BEAC egy 100 000 forintos keret felajánlásáról is döntött. A klub honlapja arra hívja fel a figyelmet, hogy a felhasználásáról a nyolc óvodavezető döntött. Ennek köszönhetően az ő kéréseiknek megfelelően sporteszközöket – többek között koordinációs létrát, ugrálólabdát, ugrálókötelet, hullahopp karikát, gördeszkát, bújócskacsövet – is adományozott a klub a labdák mellett a kerületi óvodásoknak.

 


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: