U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Edzésbe állt az orosz válogatott

2018.02.05. 17:55 | Oroszország

A hétvégén Moszkvában megkezdte a felkészülést a februári Eb-selejtezőkre az orosz válogatott. Olaf Lange csapatát február 10-én Miskolcon fogadja a magyar válogatott.


Oroszországban a hétvégén nem rendeztek teljes bajnoki fordulót. Mindössze három korábbról elhalasztott találkozót játszottak le. Ezeken a válogatott játékosok többsége nem volt érdekelt, így már péntek estétől szinte teljes kerettel tud dolgozni a szakmai stábjuk.


Az orosz szövetség honlapjának Olaf Lange elmondta, hogy jó hangulatban és bizakodva várják a februári találkozókat. „A legfontosabb benyomásom, hogy a novemberi munka nem volt hiábavaló. Megvannak azok az alapok, amiket ősszel lefektettünk. Teljesen más szintről tudtuk kezdeni az edzésmunkát, mint novemberben. Sok tennivalónk van még, de bizakodó vagyok. A játékosok fizikális állapotát illetően nem aggódok. Mindenki kemény munkát végez a bajnokságban és az európai kupákban. A csapategység kialakítására kell helyeznünk a hangsúlyt és arra, hogy összehangoljuk játékban a különböző stílusú klubokból érkező játékosokat.” – nyilatkozta Olaf Lange szövetségi kapitány az orosz szövetség honlapján.

 


Az orosz válogatott kerete a februári Eb-selejtezőkre: Elena Beglova (UMMC Jekatyerinburg), Evgenia Belyakova (UMMC Jekatyerinburg), Viktoriia Zavialova (UMMC Jekatyerinburg), Natalia Zhedik (Dinamo Kurszk), Ksenia Levchenko (Dinamo Kurszk), Raisa Musina (UMMC Jekatyerinburg), Tatiana Petrushina (UMMC Jekatyerinburg), Anna Leshkovtseva (MBA Moszkva), Kamilla Ogun (Szpartak Moszkva Vidnoje), Maria Vadeeva (Dinamo Kurszk), Tatiana Vidmer (Dinamo Kurszk), Zhosselina Maiga (Nagyezsda Orenburg), Ksenia Tikhonenko (Nagyezsda Orenburg), Natalia Vieru (UMMC Jekatyerinburg), Albina Razheva (Dinamo Moszkva), Elizaveta Shabanova (Inventa Kurszk).

 

Galéria az oroszok első edzéséről

 

 

Videó:

 


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: