U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Összefoglaló a hétvégi magyar érdekeltségű egyetemi meccsekről

2018.02.12. 16:16 | NCAA Női kosárlabda

Ahogy közeledik a konferencia-küzdelmek alapszakaszának végjátéka az Egyesült Államokban, egyre sűrűsödnek az egyetemi mérkőzések. Rövid összefoglaló a hétvégi magyar érdekeltségű összecsapásokról.


A Duquesne 69-50-es vereséget szenvedett a Saint Joseph's alakulatától. Már az első negyed végére kialakult egy 10 pont feletti különbség a két gárda között. A legnagyobb differencia pedig 23 egység volt. Ezzel egy hosszú, 17 meccses hazai győzelmi sorozata szakadt meg a Duquesne gárdájának. Kuttor Enikő 16 perc alatt 4 ponttal és 5 lepattanóval zárt.


Az UTSA 69-63-ra alulmaradt az Old Dominion otthonában. Szoros mérkőzés volt, ahol 8 pontnál nagyobb különbség egyik oldalra sem alakult ki. Az UTSA színeiben Tóth Tímea 6 percet töltött a pályán és két büntetőt értesített.

 


A University of Minnesota 101-68-ra verte a Penn State alakulatát. Már a félidőben 55-26 állt az eredményjelzőn. Kaposi Pálma 14 percet töltött a pályán és 5 lepattanót jegyeztek fel a neve mellé.


A Dartmouth két vereséget szenvedett. A University of Pennsylvania csapatával szemben 65-47-re maradtak alul. Lénárt Paula 6 percet töltött a pályán és 1 lepattanót rögzítettek a neve mellé. Másnap a Princeton alakulatától kaptak ki 82-63-ra. Lénárt Paula 14 percet alatt 4 pontot és 4 lepattanót ért el.


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: