U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Danielle Robinson a Phoenix Mercury-tól a WNBA címvédőjéhez igazolt

2018.03.06. 17:55 | WNBA

Egy újabb hazánkban szereplő játékos WNBA-s sorsa dőlt el. A CMB Cargo UNI Győrt erősítő Danielle Robinson egy csereüzlet keretében a Phoenix Mercury-tól a címvédő Minnesota Lynx-hez került.


A Minnesota Lynx a távozó Renee Montgomery helyére keresett játékost 1-es, 2-es posztra. Végül a Phoenix Mercury-val tudtak megállapodni, ahonnan egy 2018-as első körös és egy 2019-es második köros draft-jogért cserébe megszerezték Danielle Robinson-t. Tavaly Robinsonnak jó számai voltak a Mercury-nál, ahol 29 meccsen kezdőként számított rá a szakmai stáb. Az elmúlt évadban 23.5 perc alatt 6.9 pontot (43.2%-os mezőnymutatóval), 2.9 lepattanót, 3.4 gólpasszt és 1.1 szerzett labdát átlagolt.

 


A Phoenix Mercury sem tétlenkedett kedden, miután Robinson távozását követően bejelentették, hogy a helyére az Indiana Fever-től megszerezték Briann January-t. A Fever-nek cserébe a Robinson-üzlet keretében megszerzett 2018-as első körös draft-jogot adták. Az Indiana Fever gárdája is tett egy bejelentést, hivatalossá vált, hogy hosszabbítottak Candice Dupree-vel. Tavaly Dupree 15 pontos, 5.8 lepattanós átlaggal a Fever legjobbja volt.

 


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: