U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Juhász Dorka az Egyesült Államokban tanul tovább, az Ohio State hallgatója lesz

Szerdán a DigiSport Reggeli Start című műsorában jelentette be Juhász Dorka, hogy az Egyesült Államokban folytatja tanulmányait és az Ohio State mellett tette le a voksát.


A beszélgetés során Juhász Dorka elmondta, hogy már a korosztályos válogatottakban történő bemutatkozásakor megkeresték játékos-megfigyelők az Egyesült Államokból, ahonnan azóta is követték pályafutását. Az érettségi előtt álló pécsi tehetség egy hosszabb listából három intézményt választott ki, melyeket a közelmúltban személyesen is meglátogathatott.

 


A kiszemelt intézmények az Ohio State, a Louisville, illetve University of Missouri voltak. Végül az eredményes kosárlabda szakmai programmal rendelkező és emellett tanulmányi szempontból is kiválónak számító Ohio State mellett döntött Juhász Dorka, aki sportpszichológiát fog tanulni.


Mint ismeretes Juhász Dorka nyáron az U18-as Európa-bajnokságon szenvedett súlyos térdsérülést. Azóta a rehabilitációját tölti és az idei szezont kihagyni kényszerül. Tanulmányi szempontból ennek a helyzetnek megvan az a sajátossága, hogy teljes erőbedobással az érettségire összpontosíthat. A teljes beszélgetés további érdekességekkel megtekinthető az alábbiakban.

 


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: