U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Pénteken ismét pályán a Sopron, a PINKK-et fogadja 18 órától

2018.03.09. 08:36 | Magyar Bajnokság

Pénteken kezdetét veszi a hazai élvonal 20. fordulója. A játéknapon egy mérkőzésre kerül sor, amikor 18 órától a Sopron Basket és a PINKK Pécsi 424 csap össze. A pályaválasztói jog felcserélése miatt a két csapat ismét Sopronban méri össze az erejét.


Óriási tettet hajtott végre Roberto Iniguez együttese Isztambulban szerdán este, amikor kivívta a Fenerbahace elleni Euroliga negyeddöntő párharcban a sorsdöntő harmadik meccs lehetőségét. Nem könnyű feladat két nap alatt regenerálódni, de természetesen így esélyese a találkozónak a Sopron Basket. A legfontosabb ilyen erőltetett menetrend mellett, hogy ne legyen sérülés. Várhatóan hazai oldalon az Euroligában kevesebb lehetőséget kapó játékosok bizonyíthatnak.

 


A PINKK az edzőváltás után még vereséget szenvedett a BEAC otthonában, ezt követően azonban az MTK és a Cegléd legyőzésével gyakorlatilag biztosította helyét a nyolc között. Pécsi oldalon elsősorban az elmúlt két hétben összeállni látszó játék további pontosítása lehet a cél. Ez a tavaszi küzdelmek alkalmával valamivel versenyképesebb szereplést is megalapozhat Laczka Miklós csapatának.


A két gárda december eleji találkozása során 82-68-as soproni siker született. A mérkőzés érdekessége volt, hogy szinte végig zónáztak a vendégek, melynek eredménye 14 soproni tripla lett. A PINKK szintén jó dobóformát mutatva alakította ki a szorosabb eredményt. Nem lenne meglepő, ha ezúttal is hasonló mederben zajlana a küzdelem.

 
A 18 órakor kezdődő találkozóra 14 év alatt és 70 év felett a belépés ingyenes. A soproni bérletek a mérkőzésre érvényesek.


Nyilatkozatok

 

 


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: