U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Novotny Zoltán közvetíti szerdán a Sopron meccsét

2018.03.11. 19:15 | EuroLiga

A Sopron Basket a hivatalos honlapján több információt nyilvánosságra hozott a szerdai Fenerbahce elleni sorsdöntő Euroliga negyeddöntő mérkőzéssel kapcsolatban. A találkozót a FIBA YouTube csatornáján és Facebook-on Novotny Zoltán kommentálásában követhetjük.

 

Forrás: Sopron Basket hivatalos honlap

 

A szombati pihenőnap után csapatunk vasárnap délben elkezdte a felkészülést a szerdai Fenerbahce elleni csatára. Természetesen a háttérstáb is lázasan készül az év idei legfontosabb mérkőzésére, mely iránt óriási az érdeklődés.


A szerdai bravúr óta rengeteg érdeklődő és bíztató telefont, üzenetet kaptunk, és nem csak Sopronból. A telt ház garantált, és mivel csak a helyszínen árusítunk majd jegyeket, elővételben nem, így arra kérünk mindenkit, hogy időben jöjjön ki az Arénába. Legyen már a bemelegítés alatt olyan hangulat a csarnokban, hogy a feldobáskor lélektani előnyből kezdjük a mindent eldöntő ütközetet.

 

 

A jegyeket ezúttal is egységesen, 2000 forintért válthatják meg a Novomatic Arénába kilátogatók. A kapuk szerdán 16.30 órakor nyitnak. A szezonra szóló bérleteink természetesen érvényesek, de a 14 év alattiak és a 70 év felettiek is ingyenesen szurkolhatják végig a találkozót!

Aki nem tudja megoldani, hogy a helyszínen drukkoljon csapatunknak, vagy a világ más táján él, de az interneten követné élőben a mérkőzést, azoknak is szeretnénk minőségi élményt biztosítani. Az Euroliga Youtube csatornáján és klubunk Facebook oldalán is élőben követhető majd az összecsapás, melynek Novotny Zoltán, a 2009-es FINAL4 magyar hangja lesz a kommentátora. Óriási megtiszteltetés számunkra, hogy a Magyar Rádió örökös tagja, sok emlékezetes magyar sportesemény riportere elvállalta a felkérésünket!

 

Bízzunk benne, hogy fülsüketítő hangzavar lesz körülötte! Minden torokra szükségünk lesz! Hajrá Sopron!

 

 


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: