U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

A visszatérő Alyssa Brewer nyilatkozott a DVTK Napos Oldal magazinjában

2018.03.16. 15:29 | Magyarország

A napokban láthatták a televízió nézők a DVTK magazinjának, a Napos Oldalnak a legfrissebb adását. Ebben a 2016-os, kupagyőzelmet és remek Európa Kupa szereplést hozó szezon után visszatérő Alyssa Brewer nyilatkozott.

 


A beszélgetés során a súlyos térdsérüléséből felépülő Alyssa Brewer elmondta, hogy gyorsan megtalálta a helyét. „Mindenki nagyon befogadó volt velem a visszatérésemkor és örültek, hogy újra a csapat tagja vagyok. Jó újra itt lenni, nagyszerű érzés. A lányok jó fejek és a csapat is kiváló. Egyből megtaláltam a helyem, szeretettel fogadtak, ez pedig nagyon jól esik.” – mondta az amerikai játékos, aki természetesen a szurkolókra is kitért.


„A szurkolók fantasztikusak, de ez természetesen korábban is így volt. Minden meccsen támogattak minket és az összes idegenbeli mérkőzésünkre elkísértek. Még akkor is, ha az Európa Kupában játszottunk. Azt gondolom, hogy azt a sikerekben gazdag szezont nekik is köszönhettük. Mindig ott voltak és biztattak bennünket.” – fogalmazott Brewer, aki így idézte fel az első szezonját a klubnál: „A diósgyőri pályafutásom legemlékezetesebb pillanata természetesen a Magyar Kupa győzelem. Szívesen gondolok a lányokra, akikkel akkor együtt játszottam. Szinte minden itteni emlékem kedves számomra.”

 


Alyssa Brewert arra kérték a szerkesztők, hogy egy kicsit beszéljen magáról és a játékáról. „Sokoldalú játékos vagyok, támadásban és védekezésben is hasznos tudok lenni. Emellett pedig jó csapatjátékosnak tartom magam, bármit megteszek, ami a csapatot előre segíti.” – mondta a légiós, aki múlt héten az Atomerőmű KSC Szekszárd ellen 59-52-re elveszített rangadón jó teljesítményt nyújtott: 21 perc alatt 17 pontot és 7 lepattanót jegyeztek fel a statisztikai lapjára.


„A védekezésben még javulnom kell és a lepattanók terén jobban kell összpontosítanom. Ebből a mérkőzésből tanulni kell, különösen azért, mert a bajnokságban hamarosan újra pályára lépünk. Ki kell javítanunk a hibákat, amiket ezen a meccsen elkövettünk, hogy a következőn jobb teljesítményt nyújtsunk. Mindent meg szeretnék nyerni a csapattal, a Magyar Kupát és a bajnokságot is.” – összegzett Alyssa Brewer.

 


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: