U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

A Salamanca megnyerte az alapszakaszt Spanyolországban

2018.03.17. 21:43 | Spanyolország

Egy mérkőzés kivételével a teljes 24. fordulót megrendezték pénteken és szombaton este a spanyol élvonalban. Immár matematikailag is eldőlt, hogy a Salamanca nyeri az alapszakaszt és a második helyen a Girona előnye is behozhatatlan az üldözőbollyal szemben.


A Salamanca 80-58-as sikert ünnepelhetett az IDK Gipuzkoa otthonában. Meglepően sima meccs kerekedett, ahol már a félidőben 14 pontos előnnyel gazdálkodhatott a címvédő. A harmadik negyedben a 20 egységet ostromolta a differencia. D'Andra Moss 15, illetve Laura Nicholls 13 pontjával könnyedén behúzta a győzelmet a Salamanca. Ez egyben azt is jelenti, hogy biztosan az alapszakasz tabellájának élén zárnak. A hátralévő két fordulóban a Girona már nem tudja beérni riválisát.

 


A Girona második helye szintén biztosnak tekinthető. Nagy csatában 76-69-re legyőzték a Snatt´s Femení Sant Adriá csapatát. Ezzel az üldözőbolyból már egy gárda sem tudja utolérni. A Girona szoros meccset nyert. A félidőben még 6 pontos hátrányban voltak és végül csak a hajrában tudták bebiztosítani a sikert. Astou Traore 19, Shante Evans 15 pontot ért el.


A legjobb négy gárdából a Mann Filter Zaragoza a Bembibre otthonában aratott 87-59-es sikert. Erről a meccsről Paola Ferrari 33 pontját emelik ki a helyszíni beszámolók. Az UNI Ferrol pedig a Cadi La Seu-t verte 77-62-re. Csalóka az eredmény, a negyedik negyed elején 3 egységgel még a Cadi La Seu járt előrébb.


Eredmények
IDK Gipuzkoa - Perfumerias Avenida 58-80
Lointek Gernika Bizkaia - Campus Promete LF1 62-70
Star Center-Uni Ferrol - Cadi La Seu 77-62
Spar Citylift Girona - Snatt´s Femení Sant Adriá 76-69
Movistar Estudiantes - Quesos El Pastor 76-64
Embutidos Pajariel Bembibre PD - Mann-Filter 59-87

 

Lacturale Art Araski - Nissan Al-Qázeres Extremadura - március 18.


Tabella


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: