U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Csütörtökről péntekre virradóra a nyolc közé jutásért játszik a Duquesne

2018.03.21. 18:38 | NCAA Női kosárlabda

A WNIT (Women's National Invitation Tournament) küzdelmeinek harmadik köre kezdődik. A Duquesne Kuttor Enikővel a soraiban csütörtökről péntekre virradóra a St. John's együttese ellen lép pályára a nyolc közé jutásért.

 

Fotó: goduquesne.com

Fotó: goduquesne.com


A Duquesne eddig nagyon szépen menetel a WNIT küzdelmei alkalmával. A Miami University csapatát 69-56-ra, míg a Georgetown gárdáját 69-66-ra sikerült felülmúlni. Mindkét együttes komoly játékerőt képvisel és nagy fegyverténynek számítanak az ellenük elért sikerek. Ezzel már 25 győzelemnél tart az idei évadban a Duquesne, ami a szakmai program második legeredményesebb szezonját takarja.

 


A St. John's alakulata a Big East Konferenciában szerepel, ahol a rájátszásban idén a negyeddöntő jelentette a végállomást számukra. A WNIT küzdelmei során az első fordulóban a Marist, a másodikban a Penn State gárdáját búcsúztatták. Hazai pályán kifejezetten erősek, az idei 17 hazai meccsükből 12 alkalommal győztesen hagyták el a pályát.


A két csapat mindkét eddigi meccsét a Duquesne nyerte. Legutóbb 2016. novemberében találkoztak a felek és akkor 12 pontos félidei hátrányból fordítva sikerült 71-65-ös győzelmet aratni. A Duquesne eredményes a Big East Konferencia alakulatai ellen. A legutóbbi 13 meccsből 10-et sikerült megnyerni, az utolsó négyből pedig mind a négyet.

 

A mérkőzés győztese a WNIT negyeddöntőjében a West Virginia - James Madison párharc győztesével méri össze az erejét.

 


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: