U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Euroliga Final Four tájékoztatót tartott a Sopron Basket

2018.03.29. 22:25 | EuroLiga

Csütörtök este a Sopron Basket megtartotta az Euroliga Final Four előkészületeivel kapcsolatos közönségtalálkozóját. Az esemény után a klub az alábbi tájékoztatást adta ki.

 

Fotó: FIBA.Basketball

Fotó: FIBA.Basketball


Forrás: Sopron Basket hivatalos honlap

 

Április 20-22. között Sopron ad otthont a Női Euroliga négyes döntőjének. A FINAL4 előkészületei a bejelentés óta gőzerővel zajlanak. Tapasztalt stábunk egy kibővült létszámú csapattal dolgozik azon, hogy egy emlékezetes, magas színvonalú tornával öregbítse a város és a klub hírnevét.

"A FINAL4 rendezés mindannyiunk számár óriási kihívást jelent, de stábunknak jó alapul szolgálnak a zenés színházi rendezvényeink során, elsősorban a Miss Saigon gigaprodukció, a 2015-ös felnőtt Női Kosárlabda Európa bajnokság soproni csoportja, és az elmúlt két évben megrendezett U18-as női kontinenstornák kapcsán szerzett értékes tapasztalatok. A feladat összetett, a rendelkezésre álló idő pedig rövid. A rendezés odaítélése óta azonban rengeteg előkészületi munkát elvégeztünk már, és a sikeres FIBA vizit nyomán a felvázolt elképzeléseink apró változtatásokat követően véglegesítésre kerültek.

 

A Katasztrófavédelem, valamint a Soproni Rendőrkapitánysággal történt egyeztetést követően pedig már a megvalósítási szakaszba léphetünk.

 

A FINAL4 küzdelmeit az MTVA 11 kamerával fogja közvetíteni, amit, többek között az orosz és török állami televíziók, valamint több sportcsatorna jóvoltából százmilliók követhetnek a képernyők előtt.

 

 

A Novomatic Aréna is látványosan átalakul az elkövetkező hetek során. A fő pálya és az Akadémiai Oktatóközpont terme közötti mobil fal elbontásra kerül, és a 2015-ös EB-hez hasonlóan egy mobil lelátó kerül kialakításra. Ennek köszönhetően, a csarnok teljes befogadóképessége 3100 főre bővül. Kialakításra kerül egy tribün a média részére is, az alagsorban pedig egy média központ. Ugyanitt fontos szerepet kap a Női Magyar Kupa Döntő során átadott, minden igényt kielégítő, elegáns előadó terem, mely a sajtótájékoztatóknak szolgál helyéül. A Darázsfészek elnevezésű kisteremben 200 fő befogadására alkalmas VIP éttermet alakítunk ki.

 

A csarnok megszépült környezete sem marad üresen! Szurkolói zónák gondoskodnak majd arról, hogy tartalmasan teljen az idő a mérkőzéseken kívül is. Az Aréna nyugati oldalán a FAN ZONE 1-ben a játékoké lesz a főszerep, ahol 1500 nm-en elsősorban a fiatalok tölthetik majd kellemesen az időt a mérkőzések előtt és között. A stadion felöli keleti oldalon kialakítandó FAN ZONE 2-ben többek között sörsátor várja majd a szurkolókat. Az Aréna előtti területen VIP parkoló, továbbá akkreditációs pavilon és az előzetesen lefoglalt jegyek találhatnak gazdára. Az Aréna homlokzatára 150 nm nagyságú óriás poszter kerül.

Emléktárgyakban sem lesz hiány. Szurkolói póló, hátizsák, poszter és további emléktárgyak lesznek elérhetőek a FAN SHOP-ban.

 

Fontos információ, hogy a teljes területre egyszeri belépésre jogosító, helyre szóló napi jegyek válthatók, 10.000 Ft-os egységáron. A klub azonban gondol bérleteseire, saját utánpótlás játékosaira, akik a keddi napon a klub sportirodájában vásárolhatnak 10.00 és 20.00 óra között. A szerdai nap a soproniaké (lakcímkártya és személyi igazolvány szükséges maximáltan 2 db belépőjegy megváltásához), akik szintén a klub sportirodájában vásárolhatnak korlátozott számban a belépőkből 10.00 és 18.00 óra között. Ezt követően, szerda estétől az interneten érhetőek majd el a jegyek, de továbbra is várjuk a sportirodán azokat, akik személyesen szeretnének jegyeket vásárolni."


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: