U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

A Szatmárnémetivel lett teljes az elődöntő mezőnye Romániában

2018.03.30. 20:30 | Románia

Korábban már hírt adtunk arról, hogy három párharc lezárult a román élvonal negyeddöntői során. Pénteken este rendezték a Szatmárnémeti és a Temesvár párharcában a sorsdöntő harmadik felvonást. A CS Municipal Satu Mare a vártnál nehezebben, de érvényesítette fölényét.


Az első mérkőzésen az alapszakasz 7. helyén záró CS SCM Timisoara meglepetésre idegenben tudott győzni. A negyeddöntő párharc második felvonása már a magasabban rangsorolt együttes sikerét hozta. A Szatmárnémeti 18 ponttal nyert riválisa csarnokában és ezzel kivívta a sorsdöntő harmadik mérkőzés jogát, melyet saját közönsége előtt vívhatott meg péntek este.

 


A harmadik találkozón a CS Municipal Satu Mare 63-53-ra győzte le a CS SCM Timisoarát. A két csapat az első félidőben fej-fej mellett haladt. A szünetben 30-29-re ment a Temesvár. A harmadik etap hajrájában kezdett ellépni riválisától a Szatmárnémeti. A 49-44-ről induló záró szakasz első két találatát még a Temesvár szerezte, majd 49-48 után egy 10-0-s szériával végleg elszakadt a hazai együttes és behúzta a továbbjutást érő győzelmet.


Eredmény
CS Municipal Satu Mare - CS SCM Timisoara 63-53

Az egyik fél második győzelméig tartó párharc végeredménye 2-1 a CS Municipal Satu Mare javára.


Az elődöntők párosítása
ACS Sepsi SIC Sf Gheorghe - Universitatea Cluj-Napoca
CS Municipal Satu Mare - CSTBv Olimpia CSU Brasov


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: