U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

A Famila Schio és a Reyer Venezia már elődöntős Olaszországban

2018.04.08. 21:07 | Olaszország

A hétvégén három párharcban is az egyik fél második győzelméig tartó negyeddöntők második meccseit rendezték Olaszországban. A Famila Schio és a Reyer Venezia már készülhet az elődöntőre. A Napoli azonban nyerni tudott a Lucca otthonában és 1-1-re módosította az állást.


A Famila Schio 80-54-es győzelmet aratott a Broni csarnokában. Csalóka a nagy különbség, három negyeden át 10-15 pont között mozgott a Schio előnye. A 19 pontos Jolene Anderson és a 18 egységig jutó Isabelle Yacoubou emelkedett ki a Schio-ból. A Reyer Venezia 67-44-re múlta felül a Torinót. Itt a harmadik negyed végére kialakult a 20 pontos differencia a felek között. Velencei részről a 13 pontos Martina Bestagno bizonyult a legeredményesebbnek.

 


A Lucca hiába nyert az első meccsen a DIKE Napoli otthonában, hazai pályán nem tudta lezárni a párharcot a címvédő. Kiélezett, magas hőfokú rangadó kerekedett, ahol a rendes játékidő végén 60-60 állt az eredményjelzőn. A hosszabbításból győztesen a DIKE Napoli jött ki, melynek keretében Jackie Gemelos 25 ponttal és 12 lepattanóval dupla-duplát ért el a 70-64-es siker alkalmával. A sorsdöntő harmadik meccset április 13-án, pénteken rendezik.


Akad egy párharc, a Passalacqua Ragusa - Fila San Martino negyeddöntő, ahol még csak egy mérkőzést bonyolítottak le. Itt a második találkozó árpilis 11-én, szerdán lesz. Szükség esetén a harmadik meccset április 14-én, szombaton rendeznék.


Eredmények


Fixi Piramis Torino - Reyer Venezia 44-67
Az egyik fél második győzelméig tartó párharc végeredménye 2-0- a Reyer Venezia javára.


Pall. Femm. Broni 93 - Famila Schio 54-80
Az egyik fél második győzelméig tartó párharc végeredménye 2-0- a Famila Schio javára.

 

Gesam Gas&Luce Lucca - Saces Mapei Givova Dike Napoli 64-70
Az egyik fél második győzelméig tartó párharc állása 1-1.

 

Elődöntők

Famila Wuber Schio - A Napoli-Lucca párharc győztese
Reyer Venezia - A Ragusa-San Martino párharc győztese


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: