U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

A Paksi Atomerőműben vendégeskedett a KSC Szekszárd

2018.04.12. 15:33 | Magyarország

Szerdán Paksi Atomerőműben vendégeskedett az Atomerőmű KSC Szekszárd küldöttsége - adta hírül az intézmény hivatalos Facebook oldala.

 

 

A TEOL.hu beszámolója szerint a szekszárdi játékosok és szakmai stáb tagjai dr. Kovács Antal kommunikációs igazgató kalauzolásával nem szokványos látogatáson vettek részt, hiszen még a friss üzemanyag tárolóba és a reaktorcsarnokba is bementek.

 

A megyei lap összeállítása kiemeli: Hamvas István, az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. vezérigazgatója köszönetet mondott azért, hogy – habár a támogatói szerződés már nem él a klub és a vállalat között – továbbra is viselik az atomerőmű nevét. Dr. Kovács Antal kommunikációs igazgató Hamvas Istvánhoz hasonlóan reményét fejezte ki, hogy a hároméves „kényszerszünet után” lesz lehetősége az atomerőműnek ismét támogatóként az együttes mellé állni.

 

 

"Az elmúlt három esztendőben nem tudtak úgy segíteni bennünket, ahogy szerettek volna, viszont nagyon büszkék, hogy továbbra is viseljük a nevüket, mi pedig nagyon örülünk, hogy méltóképpen tudtuk a tavalyi és idei szereplésünkkel meghálálni a korábbi segítséget. Az pedig külön jól eső érzés, hogy valamilyen formában ők is szerették volna hálájukat és köszönetüket kifejezni " - idézi a TEOL.hu Szabó Noémi szakmai és sportigazgató szavait.

 

Videós összeállítás:

 


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: