U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Kiss Virág hosszabbított Szekszárdon

2018.04.14. 12:18 | Magyarország

Az Atomerőmű KSC Szekszárd a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Kiss Virág szerződést hosszabbított a klubbal. Részletek az Atomerőmű KSC Szekszárd közleményében.

 

Forrás: Atomerőmű KSC Szekszárd/kscszekszard.hu

 

Forrás: Atomerőmű KSC Szekszárd/kscszekszard.hu

 

A huszadik születésnapját csütörtökön betöltő középjátékos két éves szerződés hosszabbításban állapodott meg a KSC klubvezetésével.

 

Bár a Kosárlabda Sport Club Szekszárd háza táján jelenleg minden a Zalaegerszeg elleni bajnoki elődöntő körül forog, a klubvezetés már a jövő évi játékoskeret összetételén is gőzerővel dolgozik. Az előrelátó tervezésnek köszönhetően Theodoreán Alexandra, Bálint Réka, Studer Zsuzsa, Mansaré Manty, Gereben Lívia és Studer Ágnes is érvényes szerződéssel rendelkezik a 2018/2019-es szezonra, most pedig Kiss Virág személyében a kirakós egy újabb eleme került a helyére.

 

 

“Virág tavaly nyáron két éves szünet után került Szekszárdra. Nem volt egyszerű dolga, hiszen egyrészt karrierje egy igen fontos időszakát hagyta ki, másrészt pedig a magyar bajnokság ezüstérmes együttesében kellett újra bizonyítania. Ez az év elsősorban az újrakezdésről és a tapasztalatszerzésről szólt: a játékos Djokics Zseljko és Maljkovics Borisz vezetésével végig dolgozta az évet, és számos bajnoki, illetve nemzetközi kupamérkőzésen kapott játéklehetőséget. Virág pozitív hozzáállása, valamint a szezon második felében tapasztalt jelek alapján arra jutottunk, hogy együttesünknél – Studer Ágnes és Gereben Lívia mellett – az ő fejlődése is sikerrel folytatódhat. Véleményünk szerint a klubunknál zajló szakmai munka színvonala, illetve az Euroligába igyekvő csapatunk a következő két évben is számos komoly lehetőséget nyithat meg Virág számára” – nyilatkozta honlapunknak Szabó Gergő klubigazgató.


“Amikor úgy döntöttem, hogy a Szekszárd lesz az a csapat, amely segít visszatérnem újra a kosárlabdázáshoz, remélni sem mertem, hogy egyúttal egy ilyen család részese leszek. Rengeteg szeretetet és támogatást kapok itt mindenkitől, a szurkolóktól kezdve, a csapaton át, egészen a stábig. Igyekszem élni ezzel a lehetőséggel és meghálálni ezt a bizalmat. Úgy gondolom, ezekkel a gondolatokkal összefoglaltam mindazt, miért is döntöttem továbbiakban emellett a fantasztikus társaság mellett” – tette hozzá a játékos.


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: