U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Quigley és Petronyte majdnem megismételte a szerdai csodát

2018.04.14. 16:45 | Törökország

Ahogy arról már az összefoglalónkban beszámoltunk, szombaton délután került sor a török alapszakasz utolsó fordulójára. Két meccsre figyelt a közvélemény, hiszen a YDÜ és a Hatay az első helyért küzdött. A Galatasaray és az Ormanspor pedig a még play-off szereplést jelentő nyolcadik pozícióért. A Galata végül magabiztos sikerrel jutott a rájátszásba.

 

Fotó: Galatasaray

Fotó: Galatasaray


A Galatasaray az Európa Kupa döntő adta lendülettel élve pillanatok alatt állva hagyta riválisát. Az első negyed végén 35-17-es előnyben voltak. A második etapban valamivel kiegyensúlyozottabb mederben haladt a küzdelem. A félidőben 53-35 állt az eredményjelzőn. Ismét Allie Quigley remekelt, aki már a félidőben 18 pontnál és 5 lepattanónál járt.

 


A harmadik negyedben 20 egység környékén állt be a differencia, majd elfáradó riválisa ellen a negyedik szakaszban szinte gálázott a Galatasaray. Allie Quigley és Gintare Petronyte megállíthatatlannak bizonyult.

 

A litván center végül 29 ponttal és 10 lepattanóval dupla-duplát ért el. A 101-69-es sikerből Quigley pedig 26 ponttal vette ki a részét. Az Európa Kupa fináléja is megmutatta, ha ketten együtt ilyen formában játszanak, akkor például 62 egységnél álltak meg, azzal a Galatasaray bárkit le tud győzni.


Sikerével a Galatasaray megszerezte a 8. helyet az alapszakaszban. A negyeddöntőben a Yakin Dogu Universitesi csapatával mérik össze az erejüket. Pikáns párharc lesz.


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: