U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Kialakult a bajnoki döntő párosítása Romániában

2018.04.15. 14:59 | Románia

Az elmúlt héten lezárultak az elődöntő párharcok Romániában. A Sepsiszentgyörgy és a Szatmárnémeti vívta ki a fináléba kerülést.


A Sepsi-SIC 2-0 arányban bizonyult jobbnak az Universitatea Cluj-Napoca gárdájánál. Mindkét meccsen nagy különbség alakult ki. Előbb 97-69-re, majd 87-59-re nyert a sepsiszentgyörgyi együttes, mely sorozatban negyedik alkalommal jutott el a bajnoki fináléba.

 


A másik ágon a CS Municipal Satu Mare szintén 2-0-val lépett túl az Olimpia CSU Brasov alakulatán. Az első meccsen a magasabban rangsorolt gárda itt is kiütéses 101-60-as győzelmet aratott. A második találkozó azonban élesebb küzdelmet hozott. Az első negyedben összeszedett 10 pontos hátránya után a Szatmárnémeti mindössze a záró szakaszban tudta bebiztosítani a győzelmet a riválisa otthonában.


Az egyik fél harmadik győzelméig tartó döntő párharc április 20-án veszi kezdetét. Romániában 2-2-1-es rendszerben zajlik a finálé és a lengyel lebonyolításhoz hasonlóan tömbösítik a mérkőzéseket. A pénteki első találkozó után szombaton már a második összecsapást is megrendezik a Sepsiszentgyörgy otthonában.

 


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: