U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Együtt nézték a szerb válogatottak az EK döntőt Sopronban

2018.04.19. 10:15 | Európa Kupa

Ahogy arról korábban nagy terjedelemben beszámoltunk, szerdán este lezárult az Európa Kupa 2018-as döntő párharca. A Galatasaray kis különbségű velencei veresége azt jelentette, hogy a török csapat megnyerte a sorozatot.


A szerb női kosaras szaklap a kosarka24.rs szerkesztői figyeltek fel Instagram-on az alábbiakban látható fotóra. Az Európa Kupa döntőjének második meccsét Sopronban az Euroliga négyes döntőre készülő szerb válogatott játékosok együtt nézték. A szerb válogatottak közül a Sopron Basket négy játékosa, Jelena Milovanović, Aleksandra Crvendakić, Tina Jovanović és Danielle Page, illetve a Dinamo Kurszk klasszisa Sonja Petrović lép pályára az Euroliga négyes döntője alkalmával.

 


Nem véletlenül követte ekkora érdeklődéssel a kis különítmény a finálét, hiszen a Galatasaray vezetőedzője a szerb szövetségi kapitány Marina Maljkovic. Az ismert edzőnőnek kedves üzenettel gratuláltak játékosai. Maljkovic a finálét követően sok elismerő szót kapott az európai szakmától, hiszen a Galatasaray szezonját sok nehézség hátráltatta. Ennek ellenére sikerült ilyen kiemelkedő eredményt elérve trófeát szereznie.

 

Fotó: Instagram

Fotó: Instagram

 


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: