U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Táborozz Fegyverneky Zsófival és Honti Katával!

2018.05.10. 21:38 | Utánpótlás hírek

Idén nyáron is lehetőséget kapnak magyar játékosok Honti Kata és Fegyverneky Zsófia szervezésében, az MKOSZ támogatásával az olaszországi Lido Delle Nazioniban megrendezésre kerülő Playground Basketball Camp-en való részvételre. Még vannak szabad helyek, részletek a szervezők felhívásában.

 

 

2018 nyarán negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Playground Basketball Camp az olaszországi Lido Delle Nazioniban. Az előző években több, mint 200 olasz fiatal töltötte itt nyári szabadidejét kosárlabdával.

 

2017 júliusában először fiatal magyar játékosoknak is lehetőségük nyílt erre, Honti Kata és Fegyverneky Zsófia szervezésében, az MKOSZ támogatásával. A nagy sikert követően idén nyáron is nyitva áll az ajtó a magyar fiatalok előtt. A szabad helyek száma korlátozott, még 5 gyerek jelentkezését várják Zsófiék.

 

 

Az egy hét alatt a gyerekek egyszerre élvezhetik az olasz tengerpartot, és fejlődhetnek a kosárlabdában elismert olasz és magyar edzők, játékosok keze alatt, valamint új barátokat is szerezhetnek. A táborban a magyar játékosok megtapasztalhatják az olasz edzésmódszereket, kipróbálhatják magukat hasonló korú olasz gyerekek ellen, miközben az edzések közti szabadidejüket olyan körülmények között töltik, mintha nyaralnának.

 

Részletek: facebook.com/playgroundkosarlabdatabor/
Jelentkezés: (30) 237 7897

 

 


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: