U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Erica McCall 21 percet a pályán töltve debütált idén a tengerentúlon

2018.05.13. 09:39 | WNBA

Szombatról vasárnapra virradóra a WNBA előszezonjában az Indiana Fever színeiben pályára lépett Erica McCall. Az Atomerőmű KSC Szekszárd centere sok lehetőséget kapott Pokey Chatman-től. Az egyoldalú meccsen a Washington Mystics összességében könnyedén érvényesítette fölényét.


A mérkőzés különlegessége abban állt, hogy a University of Delaware csarnokában rendezték. Elena Delle Donne számára minden tekintetben hazai pályán zajlott a találkozó, így nem véletlen, hogy gyakorlatilag az egész este körülötte forgott.

 

Maga a meccs is helyenként bemutató jelleget öltött. Amíg a Mystics arányaiban teljes kerettel tud készülni, addig a Fever együtteséhez még csak a hét második felében kezdtek megérkezni az Európában szereplő légiósok. Ráadásul Shenise Johnson és Erlana Larkins hiányában fiatal keretük mérsékelten versenyképes, ez most is bebizonyosodott.

 


Már az első negyedben nagy különbség alakult ki a felek között, 10 perc után 31-16-ra vezetett a Mystics. A második etap is hasonlóan pontgazdag játékot hozott, így a félidőben már 51-24-re ment a washingtoni gárda. A folytatásban már kiegyenlítettebb mederben zajlott a küzdelem, mindkét szakmai stáb minden bevethető játékosának lehetőséget adott. Jellemzően 19-21 perc között gazdálkodva a játékidővel.


Az Indiana Fever együttesében követhettük Erica McCall szereplését. Az elmúlt évadot Szekszárdon töltő center különösen az első félidőben kapott több időt a bizonyításra. Végül 21 percet töltött a pályán, 2 ponttal és 1 lepattanóval zárt. A Mystics keretében Elena Delle Donne és Tianna Hawkins jutott 15-15 egységig.

 


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: