U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Az Olympiacos lett a görög bajnok

2018.05.14. 19:22 | Európa

Vasárnap este lezárult a bajnoki döntő párharc Görögországban. Sorozatban harmadik alkalommal az Olympiacos szerezte meg a bajnoki címet.

 

Fotó: osfp.gr

Fotó: osfp.gr


Nem született meglepetés Görögországban, miután az Olympiacos toronymagasan kiemelkedett a mezőnyből. A bajnokságot és korábban a Görög Kupát is veretlenül nyerték. A bajnokságban a 22/0-s mutatóval lehozott alapszakaszt követően az elődöntőben a Dafni Agiou Dimitriou csapatát búcsúztatták 2-0-val.

 


A döntőben a Faros Keratsiniou volt az Olympiacos ellenfele. Az alapszakaszban második helyre befutó és saját szintjén kifejezetten jó szezont teljesítő gárda nem tudott szoros meccseket kialakítani. Az első találkozón 86-59-es győzelmet aratott idegenben az Olympiacos. Ekkor a 27 pontos Yvonne Anderson és a 23 egységig jutó Evanthia Maltsi vezetésével érték el a sikert.


A második meccsen hazai pályán már a bajnokavatás reményében lépett pályára az Olympiacos. Végül 90-56-os győzelemmel zárták le a párharcot és ezzel együtt a szezont. Ezúttal Styliani Kaltsidou és Mirna Mazic remekelt, 17-17 pontig jutottak.

 


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: